Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha nyerne az ellenzék, utána...

Ha nyerne az ellenzék, utána mennyi szava lehetne Márki-Zay Péternek és milyen súlya lenne?

Figyelt kérdés

Párttámogatás nélkül én kb. az udvari bolond kategóriába sorolnám.

Senkinek nem lesz onnantól az érdeke, hogy őt támogassa, lehet meg sem választanák miniszterelnöknek.

2022. jan. 26. 19:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%

#10, igazad van: a marketingnek sem mestere.

Lehülyézés útján szavazókat gyűjteni... érdekes terv.

2022. febr. 5. 15:34
 12/22 anonim ***** válasza:
27%

Ha ilyen stílusban árulta a porszívókat kanadában nem csoda hogy haza kellett jönnie.

Figyu má vedd meg ezt a szart. Igaz hogy nem szív rendesen de legalább sokat fogyaszt. Ha rendesen feltekered még a villanyórát is leb.ssza.

2022. febr. 5. 17:11
 13/22 anonim ***** válasza:
42%
Ha véletlenül nyer vajon indít nemzeti megbékélési programot a pincében nevelt gombákkal.
2022. febr. 5. 17:14
 14/22 anonim ***** válasza:
Én nem értem, mi bajotok van, úgy csináltok, mintha ennél nem lenne jobb semmi, ha le lenne váltva ez a korrupt, hazug kormány...
2022. febr. 5. 22:22
 15/22 anonim ***** válasza:

Nem fogok az összefogásra szavazni csak azért hogy leváltsák orbánt aztán majd lesz valahogy mert ennél bármi is jobb.

Egyenlőre nekem rohadtul nem szimpatikus az amit ezzel a "bármi is jobb" jövőképpel kapcsolatban MZP elmondott.

2022. febr. 5. 23:16
 16/22 anonim ***** válasza:

Nem lenne bárki jobb, de ő pont az, ne hallgass a lejárató kampányra. Nézz rá Vonára, mai napig azokból a nyert perekből (is) él, amiket a fidesz összehazudott róla, és bevált... Nem veszi észre senki, mi folyik az országban? A DK 1/3-a vagy 1/4-e az országnak, ezzel semmit nem tudnak kezdeni, Márki-Zay ellen is, ha szavaznak se. De, ha a többi párt is ellene szavaz, Gyurcsány nem lesz hatalmon, mert az ellenzékben senki nem szívleli. Szakértői kormány lesz, ami azt jelenti, hogy nem a pártoktól fog függni, ki mit tölt be, hanem szakértelem szerint, tehát sokkal ügyesebb, és ferebb lesz.

Remélem figyelitek ezt a választ, és jöttök aktivistának, rohadt sok a Fideszes süket/vak, akiket fel kell világosítani.

2022. febr. 6. 08:57
 17/22 anonim ***** válasza:
#16: Szakértői kormány. Aha. Jön vissza Bajnai a társaival.
2022. febr. 6. 09:27
 18/22 anonim ***** válasza:

"Szakértői kormány lesz, ami azt jelenti, hogy nem a pártoktól fog függni,"

MZP már bedobta ezt az ötletet és a pártvezetők közölték hogy felejtse el. A saját embereiket akarják látni a kormányban. Olvass utána.

2022. febr. 6. 10:40
 19/22 anonim ***** válasza:

Közös program ez, már meg lett alkudva. Áprilisig van idő tájékozódni, és mérlegelni.

Ráadásul, ha sajátjaikat is akarnák, egyik párt se teszi ki még felét se az összellenzéknek. Így azért elég lehetetlen megosztás nélkül. Matek.

2022. febr. 6. 11:31
 20/22 anonim ***** válasza:

Nem jobb bármi, de kb 100 (ha nem több) éve nincs felelős kormányunk. Szerintem megérné esélyt adni. 4 év múlva választás megint. (bár sajnos annyi szar van az országban, csoda lenne, ha 4 éven belül helyre lehetne állítani a dolgokat)

2022. febr. 6. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!