Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesznek a gyerek az első,...

A Fidesznek a gyerek az első, az ellenzéknek meg az LMBTQ-k?

Figyelt kérdés
[link]

2022. jan. 26. 15:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Sírni fogtok komcsik Áprilisban. Hajrá Fidesz
2022. jan. 28. 03:22
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Véletlenül sem a fideszesek a kommunisták az oroszok s*ggének nyalásával és a hatósági árazással...
2022. jan. 28. 08:29
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

12

A hivatalosan is komcsi Kína seggének nyalását se felejtsük el

2022. jan. 28. 10:46
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg erre akarod leegyszerűsíteni, akkor nem. Az ellenzéknek a gyerek az első. A gyerek lehet lmbtq, így ezzel foglalkozni a gyerekkel való foglalkozás is.

A gyerekek járnak iskolába, az ellenzék azt is szeretné rendbe tenni.

Stb-stb.

2022. jan. 28. 10:48
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy sok fideszes úgy gondolja, hogy amint kiderül otthon vagy önbevallás során vagy mondjuk úgy hogy más mondja el a családnak, hogy a felnőtt vagy kamaszgyermek meleg, akkor szomorú vagy dühös arccal utcára dobja ezen gyermekét, és hogy ha meleg, akkor bizonyos értelemben csakis fővárosban egy libsi gimiben kaphat helyet... Hát azért ez koránt sincs így...

Én is jóban vagyok az özvegy édesanyámmal, eléggé szoros a kapcsolatunk, ráadásul kései gyerekként láttam meg a napvilágot három fivérem után, sőt kisvárosban nevelkedtem Kelet-Magyarországon, ahol aztán max osztálytársaim pejoratív szitokszó használata közben lehet hallani azt a szót, hogy b...

Bár gyerekként is észre lehetet venni a jeleket, hogy én talán meleg leszek, pl anyámat sminkeltem, meg úgy alapvetően szorosabb volt a kapcsolatunk, de apámat is szerettem, meg anyai nagyszüleimet is.

Óvodában már megnéztem Gergőkét, aki tökösebb gyerek volt mint én...

Általános Iskolában is folytatódott ez, akkor már volt némi kipróbálás egy osztálytársammal, de utána vallásosság meg amiatt mert félig lengyelek vagyunk, inkább elnyomtam magamban a dolgot, sőt próbáltamkoztam is lánnyal járni 14-16 évesen egy hittanossal, de kölcsönös meglátogatáson, meg cukrászdai randikon túl én nem éreztem magam komfortosan magam ebben a helyzetben..

Plusz az én szemem felcseperedve többször megakadt inkább a szemem ruházati újságokban is a férfi modelleken akadt meg a szemem.....meg a strandokon is, meg uszodában gyógyúszáson is...

Én se jártam se elit általános, se nem jó középiskolába, ott meg aztán nem lehetett volna ezzel felvágni, még poénból se, hogy én meleg vagyok...

Felvilágosításon se beszéltek erről...

Én viszont már nézegettem kamaszként meleg témájú filmeket, otthon, késő este, meg utána jártam könyvtárban esetleg otthoni olvasás közben..

Naív állapotomban elmondtam a papnak, aki ezentúl mindig rákérdezett, aztán talán érezte, hogy ezzel nem ér el célt és nem kérdezett rá gyónásoknál...

Anyám kiakadt nem is kissé miután elmondtam, aztán rájött, hogy ugyan az-az ember vagyok lényegében.... mert én szeretem a családomat... és elfogadta a dolgot, de azért nem volt könnyű neki....

Az aktivista létemet is elfogadta, mert vidéken megyeszékhelyen csináltam ezt...

2022. jan. 28. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!