Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarország a második legkorr...

Magyarország a második legkorruptabb, és a második legszegényebb tagállam az EU-ban! Magyarország előre megy? Nem hátra?

Figyelt kérdés
Hátrébb nem nagyan lehet!

2022. jan. 25. 15:26
1 2 3 4
 21/35 MolotovPunk ***** válasza:
96%

/Szóval nem tudom,de a nagy szegénységet azért nem látom,mert rengeteg a vásárló az üzletekben,és szinte pillanatok alatt mindent el lehet adni./

Jártál mostanában vidéken ott mi van? Borsod megye, Szabolcs megye. Magas bűnözés sok munkanélküli és sok szegény. A lakáspiacról meg annyit, hogy sok külföldi vesz lakást nagyobb magyar városokban, amit aztán kiad jó drágán. A legtöbb magyar fiatalnak a "saját" lakás örök álom marad.

2022. jan. 25. 17:07
 22/35 anonim ***** válasza:
81%

21/Dübörög az ingatlanpiac,tavaly 800 ezer használt autószerződést kötöttek,az üzletekben sok a vevő,az építőanyagokra várni kell,mert a covid miatt nincs megfelelő mennyiségben szinte semmi.Az építkezés mindíg drága volt,most pedig különösen az,amikor ekkora infláció lett,és mégis van igény mindenféle építőanyagra.Ki érti ezt?

Én sem értem,hogy honnan,de van mindenre pénz.

Szerintem az adórendszer is segíti azt a folyamatot,ahol a jobban keresők mindíg,igy adózásban is egyre jobban járnak.

Nyilván ezzel együtt a szegénység is jelen van,de én azért a fővárosban ezzel nem annyira szembesülök,bár Nógrádban,ami alig egy órára van Pestről

érezhetően kicsi a vásárlóerő,és mintha egy más világban lennénk.

Valóban ezek a térségek a rendszerváltozás,és az elmúlt 10 év vesztesei lettek.

2022. jan. 25. 17:21
 23/35 MolotovPunk ***** válasza:
100%
Magyarországon nagyjából kb 1 millió ember élhet nagyon jól. Azok nagy része nagy városban vagy agglomerációban él. A többi az szegény. A középréteg pedig eltűnőben van Magyarországon. A falvak kisebb vidéki városok elnéptelenednek, elöregednek és olyanok születnek, akik soha sem, vagy nem nagyon dolgoznak majd. Szóval összesítve van baj az országban bőven. Sok ország nem véletlenül van előttünk. A felsorolt három ország is nem véletlenül élhetőbb, mint mi.
2022. jan. 25. 17:30
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

Igen,egyetértek 1 millió körül lehetnek akiknek nincsenek különösebb anyagi gondjaik.A Budapesti agglomeráció,és annak 20 km-es körzete viheti a prímet.Elképzelhető hogy ezen régió a magyar fogyasztás motorja,és az itt élők veszik az ingatlanokat,cserélgetik autóikat,fogyasztanak,ezzel azt a hamis illúziót keltve,hogy az egész "ország milyen jól él".

Vagy ha nem,akkor azt kell feltételezni,hogy az egész országban tényleg eljött az Orbáni-kánaán"-és ez tényleg országosan igaz lenne.(?)

Solymár,Budakeszi,Budaörs,Törökbálint,Diósd,Budakeszi,Veresegyháza,Gödöllő

körben a lakosság messze az átlag feletti életszínvonalon élhet,és ezen belül vannak falvak,ahol a Burgenlandi életnívót is eléri, a kimutatás szerint.

Ezzel szemben BAZ,Nógrád,Somogy,Tolna egyes térsége még a Kelet Európai átlagtól is messze elmaradva tengődik.

2022. jan. 25. 17:44
 25/35 a fidesz komcsi párt ***** válasza:
87%
Nem a legkorruptabb?:))
2022. jan. 25. 18:36
 26/35 anonim ***** válasza:
20%

Teljesen igazad van kérdező. De van ennél még szomorúbb is.

Inkább ez mint a "rendszerváltó" suttyó MZP és a DKs csapat.

Az a rendszer amire MZP akar váltani nekem nem kell.

2022. jan. 25. 18:47
 27/35 anonim ***** válasza:
91%
26/Azt,majd a választók eldöntik.A minősítésektől pedig tartózkodjunk,mert a stílus maga az ember.
2022. jan. 25. 18:52
 28/35 anonim ***** válasza:
58%

Ki az a balfék, aki rejtett névvel írogatja a kommenteket, de a végére odabiggyeszti, hogy üdv:Columbo?

Ekkora egy lámát...

2022. jan. 25. 19:48
 29/35 anonim ***** válasza:
50%

Írja oda mindenki.

üdv:Columbo

2022. jan. 25. 20:17
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
Ez a "Magyarország előre megy - nem hátra"-szlogen az 1950-es évekből származó idézet,ami a Magyar Dolgozók Pártja kongresszusán hangzott el akkoriban.Nem túl eredeti,de "régi" szlogen.
2022. jan. 25. 20:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!