Oltások ellenére megduplázódott az éves többlethalálozás 2020-hoz képest 2021-ben?
8
Na!Valószínűleg az egész emberiség kihalt volna a corovid vakcinák nélkül..Mára már talán csak csótányok és patkányok népesítenék be az egykoron emberlakta városokat és falvakat...
4#
Teljesen igazad van! Nem tudom mit képzelnek egyesek, hogy le merészelik írni az igazságot. Nem szabad, vegyék tudomásul! Szégyeljék magukat!
Ugyan csak előzetes adat, de 2020-hoz képest további 14 ezerrel nőtt a halálozások száma. És 62 ezerrel csökkent az ország lélekszáma
16#
Nem cáfollak én veled vagyok!
Éljen a kommunizmus fogjuk be az emberek száját!
23:34: hát ez elég vérszegény terelés volt.
Egyébként én valóban annak a híve vagyok, hogy: aki objektíven igazolható módon baromságokat terjeszt, annak tényleg fogják csak be a száját, mert társadalmilag káros a ténykedése. Úgy vágnám sittre az ilyeneket, hogy a műanyag lakat is rájuk rohadjon. Persze ha be tudja bizonyítani, akkor oké, rendben van. De ha nem, hát annak legyen már következménye! A te netes jelenlétednek pedig, ha csak ennyire futja, hát bizony vajmi kevés értelme van.
19#
Az "átkos" valóban jó rendszer volt. Én kicsit túlzónak tartom, de látom neked az jönne be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!