Rosszabbul élsz mint 4 éve?
Jobban élek mint 4 éve. Mert folyamatosan képzem magam és piacképes szakmám van. Mert meg tudok oldani olyan problémákat ami előtt mások csak bután néznek és vakarják a fejüket.
De semmi pénzért sem fogok az összefogásra szavani akik már alig várják hogy lehúzzanak egy kis pénzzel mivel én gazdag vagyok a szemükben.
Érdekes kérdés. Többet keresek, magasabb a fizetésem, több pénzem és több megtakarításom van, még se élek jobban.
4 éve nem tudtam megvenni az új kocsit (értsd: 5-6 év alatti), most hiába van több pénzem, ugyanúgy nem engedhetem meg magamnak. 4 éve magánorvoshoz kellett menni, ha bármi bajom volt ami nem sürgősségi, de nem is olyan ami ráér (pl fogászat, bőrgyógyászat, stb), most is. Akkor is húztam a fogam amikor fizetni kellett, most is. 4 évvel ezelőtt is el tudtunk menni 2 belföldi vagy 1 külföldi nyaralásra, most is el tudunk menni.
Nem élek rosszabbul, sőt papíron mindenből több van, több pénz, magasabb fizetés, több megtakarítás, magasabb a ház értéke, drágábban lehet eladni a használt kocsit, de gyakorlatilag nincs minőségi javulás az életemben (csak olyan dolgokra, amikre kifejezetten spóroltunk, pl klíma, konyha vagy fürdő felújítás), nem vagyok előrébb mint négy éve.
Jobban élek...és remélem az ötödik Fidesz kormánynak köszönhetően ez folytatódik majd.
Eszem ágában sincs megkockáztatni a Gyurcsány- bagázs ámokfutását, hogy megint leszedáljon, mint úgymond " gazdag" középosztálybelit. Egyszer elég volt!!
Jobban élek, köszönhetően annak, hogy még nagyobb igény van a munkámra, és jó irányba léptem. Ennél is sokkal jobban élhetnék, ha a komcsi kormány nem húzna le, és nem züllesztené az országot, többek közt a forintot is.
Az összefogásra szavazok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!