A szakértőknek hihetünk, (" gyermekvédelmi törvény")vagy megint a kormány tudja jobban?
Természetesen a kormány! A doktorminiszterelnökúr mindenkinél mindent jobban tud!!!!888
Ezek nem szakértők hanem soros bérenc ballibsi háttérhatalmi lipsi felforgatók!!!!!888
Minden tiszteletem de pl. Magyar Pszichológiai Társaság mégis ki? Mert a saját oldalukon én elolvastam az állasfoglalásukat de egy aláírót se láttam, azt se hogy épp ki írta ezt az állásfoglalást vagy hogy ki ért vele egyet.
Ez olyan mint az 1 millióan a sajtószabdságért, hogy van egy jó nevük de nincs mögöttük senki se. Ezt a szakértők jobban tudjákot majd akkor hiszem el, ha mondjuk a pszichológusok/pszichiáterek döntő hányada alá fogja írni ezt az állásfoglalást.
"A szakemberek hozzáteszik: a szexuális orientációt jelenlegi tudásunk szerint szintén döntően biológiai tényezők befolyásolják. Kialakulásában a genetikai meghatározottság mellett nagy szerepet játszanak egyéb biológiai változók, például hormonális hatások és az idegrendszeri fejlődés."
Nem pszichológusok, hanem biológusok állapították meg, hogy a genetika nem tényező a szexuális orientációban, ergo nincs "meleg gén".
A szakértők szerint, ha nem érzékenyítik a himringlók a gyermekeket már ovikba, az veszélyezteti a gyermekeket.😂🤣
Ez a jövő! [link]
Ajánlom elolvasni ezt a cikket mindenkinek, hogy világossá váljon, miről is szól ez az ominózus törvény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!