Ha ma lenne választás, kikre szavaznál?
Amiket felsoroltál, azok közül egyik se.
Kb mintha azt kérdeznék, hogy macska szart vagy inkább kutya szart kérek vacsorára. Köszönöm b.zmeg, de egyiket sem!
Egyikre sem!
Sajnos egyik sem alkalmas az ország vezetésére, rendbetételére.
A jelenlegi politikusok célja a hatalom megszerzése bármi áron, a népet eszközként használva. Csak a demagógiához, egymás lejáratásához, marakodáshoz értenek. Ez maga a bizonyíték, hogy nekik nem fontos a nép, az ország rendbetétele.
Csak arra a párta szavaznék, amelyik bevezeti a parlamentben,
- értékelemzést,
- pszichológiai vizsgálatot,
- minőségbiztosítást,
- minőségellenőrzést,
- hatás vizsgálatot,
- megvalósíthatósági vizsgálatot,
- etikai kódexet,
- veszély és megoldás katalógust,
- egy olyan pártra szavaznék, amelyik nem azon van, hogy lejárassa a másikat, hanem a valódi problémákkal foglalkozik (cigánykérdés, lakhatási-, oktatási-, egészségügyi-, erkölcs-, jogrendszer-, környezetvédelem-, nemzet válságával),
- aki azon van, hogy kihasználja, felhasználva az ország adottságait a nép érdekében,
- a kampányukban konkrétan, módszertanilag kifejtett programmal álnak elő, közölve a finanszírozás mibenlétét (honnan?, miből?).
Szomorú, de a társadalom sem áll készen egy ilyen pártra. Ehhez gondolkodni, képezni kellene magukat.
Üdv: Columbo
És ha tegnap lett volna,vagy holnap lenne,netán május 29-én,akkor kire szavaznál??
Ezt a sok hülye kérdést..
Majd megyek Indiába szemműtétre, de remélem business class jegyet kapok és 5 csillagos hotelt egy hétre, mert az általam befizetett tb járulékból nem vagyok hajlandó 8-10 órát utazni nyomorogva a turista osztályon és 5-10 dolláros lepukkant koszos hotelben lakni. Vagy a luxus szemklinika valamelyik luxus kórtermében kapok szállást ahol fűszoknyás felszolgáló és takarító lányok hozzák nekem a Mojitot és közben talán a gyógyulásom érdekében a reggeli vizit előtt le is sz....nak, közösen az ottani kis helyes dokinővel.
Végig gondolja egyáltalán ez a barom hogy miket beszél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!