Sokan miért tartják hősnek Orbánt, mert nem áll ki vitázni MZP-vel?
Szerintem Márki-Zaynak nem kéne ennyire könyörögnie: ha Orbán nem áll ki, akkor gyáva, és betegesen félti a hatalmát, és tudja jól, hogy Márki-Zay legyőzi!
MZP-nek túl kell lépnie rajta!
1-es, istenem, ez a legprolibb hozzáállás amit itt leírsz :D A világ fekete és fehér mi? Tehát biztos azért nem áll ki mert gyáva, és tudja, hogy legyőzi? :D
Ha te most rám írsz, névvel, telefonszámmal, hogy menjek el, hozzád és bunyózzunk, akkor én gyáva vagyok, ha nem megyek, és félek, hogy legyőzöl? :DD
Véletlenül sem az, hogy magasról szarok rád, és még az időmet is sajnálom ilyen hülyeségekre ugye? :D Na, ültesd át ugyanezt a gondolatmenetet Márkizajra meg Orbira :D
Értelmetlen vitákra nincs értelme pazarolni az időt, energiát!!
Orbán Viktor nem hős, te szerencsétlen, hanem bölcs, nagy különbség!!
Egy szólás jut eszembe:
Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.
orbán egy sunyi gerinctelen hazug ember, az ilyen emberekre az a jellemző hogy ha sokan vannak vele az ő barátai akkor nagy a pofája de ha egyedül marad akkor behúzza fülét-farkát és sunyít mint az a büdös gombóc a fűben.
Na ezért nem mer kiállni vitázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!