Teljes mértékben meggyőző. Sajnos nem tudok megriadni a sok STOP plakáttól és szeretek utána olvasni az információknak.
Nekem is könnyebb lenne az életem, ha elfogadnék mindent, amit a kormány mond és hálálkodnék, hogy legalább ennyink van. De a probléma sajnos az, hogy Észak-Koreában pont így gondolkodik egy átlagos polgár és nekem nem tetszik az ottani életszínvonal. Nem szeretek éhezni no, csak nem akkora baj ez. Mondjuk far-háttal be tudok spájzolni most, hogy fixen 40 forinttal olcsóbb lesz.
Egyébiránt szeretek úgy szavazni, hogy az induló fél legalább vállalásokat tesz, hogy mit érne el ha rá nyer. Ilyennel a Fidesznél még nem találkoztam, így kizárásos alapon arra teszem a voksomat, akinek legalább programja és célja van.
Én is azok közé tartozom, akiket arról győzött meg, hogy tényleg csak a Fideszre lehet szavazni, mert még mindig ez a legkisebb rossz (ami nagyon szomorú).
De nem hiszem, hogy a szavazólapon MZP még raja lesz, mint lehetőség. Szerintem akkorra már Dobrev lesz Orbán ellenpólusa. (Mondjuk az a nő éppolyan jó hatással bír rá, hogy a Fideszre szavazzak, mint MZP).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!