Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A baloldalnál miért tradíció...

A baloldalnál miért tradíció a kamuzás?

Figyelt kérdés
Gyurcsány egyetemi szakmunkája,Korózs kamu dokumentumfilmje,Karigeri hiperpassziv angol nyelvvizsgája,Bangone nem létező diplomája és Hajnal Miklós aki mindössze egy érettségivel vezeti a BKK felügyelőbizottsági elnöki posztját.

2022. jan. 24. 08:24
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
76%

"aki mindössze egy érettségivel vezeti a BKK felügyelőbizottsági elnöki posztját"

Kérdező, ez után a mondat után nehezen hiszem el, hogy neked egyáltalán az érettségi meg van. Mert nem a "BKK felügyelőbizottsági elnöki posztját vezeti", hanem a BKK felügyelőbizottságának az elnöke. Így helyes, magyarul. Milyen magyar vagy te, hogy még érthetően fogalmazni sem tudsz? Egyáltalán hogyan lehet egy "elnöki posztot" vezetni? Használd már az eszed, már ha képes vagy rá!

2022. jan. 24. 13:02
 22/26 anonim ***** válasza:
76%

Kérdező, nem csak neked, kellene visszaadnod az általános iskola másodikosig a bizonyítványodat, hanem a tanítónődnek is a diplomáját, aki átengedett téged. De lehet, hogy csak mielőbb szabadulni akart tőled, és felismerte, hogy kár rád pazarolni az oktatás idejét.

De látom, sehol nincs az az ámen a részedről, csak nem elbizonytalanodtál?! Vagy nem hiányzik az áldás? Pedig én is rámondanám, és tőlem is besöpörnél egyet!

De azért azt elismered, hogy Völner Pál létezik, vagy azt mondod, hogy még ő is kitalált személy, a róla készült képeket meg grafikusok rajzolták?! :D

2022. jan. 24. 14:33
 23/26 anonim ***** válasza:

#8, #10-nek:

Miután idegből válaszoltam a hozzászólásod végig olvasása nélkül, majd utána végigolvastam, én is rájöttem azonnal. Égett is a fejem! XD

Aztán lapultam mint xar a gazban. Bocs.

2022. jan. 24. 19:35
 24/26 anonim ***** válasza:
Ki mondta neked, hogy ez oldalfüggő?
2022. jan. 26. 16:14
 25/26 anonim ***** válasza:
A kígyók kígyóznak
2022. jan. 26. 17:17
 26/26 anonim ***** válasza:

Nem mondom, hogy a baloldalon, ellenzéken mindenki szent, és igazat mond, de a kormányon nagyságrendekkel több a hazudozás, becstelenség, elhallgatás, megtévesztés...

És az álszenteskedés.

2022. jan. 27. 05:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!