Ha MZP győz megelőzzük Romániát?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék már Román életszínvonalon élni 😎2022. jan. 24. 07:53
11/19 anonim válasza:
Pont egy magadfajta libbant agitatornak másoltam be nemrégiben statisztikákat,hivatalos forrásokból.
:)
12/19 anonim válasza:
Nyilván jobbosként tudtad is értelmezni őket, ha egyáltalán ténylegesen hivatalos forrásokról van szó. Orbán örülhet neked, jó katonája vagy. Magyarország jobban teljesít, ugye? Mindenki más hanyatlik. :)
13/19 anonim válasza:
14/19 anonim válasza:
De a korrupciót és az àllami deficitet is beszúrhattam volna :)
15/19 anonim válasza:
Nem. Aki 2010 előtti dolgok után még ellenzékre szavazz az szimplán bolond.. Nem mondom azt,hogy Fidesz tökéletes de jobb mint az a moslék összefogás. Mielőtt jönne valaki azzal,hogy biztos nyugger vagyok annak közlöm nem:) Fiatal elsőnek szavazzó állampolgár vagyok aki a barátaival a helyes helyre húzza az X-et (Fideszre.)
16/19 anonim válasza:
15#
Miért érzed, hogy muszáj neked két tányér szar közül választani?
17/19 anonim válasza:
15-ös vagyok. Nem kötelező választani az igaz,de én jobbnak érzem a jelenleg hatalmon lévő kormányt mint azokat akik képesek Gyurcsánnyal összefogni.:) Pedig még annó szimpi volt a Jobbik
18/19 anonim válasza:
Semmiben nem előzött meg Románia, ellenben rettenetes viszonyok vannak ott mind gazdaságilag, mind infrastruktúrálisan, mind betegségek
vagy analfabetizmus szempontjából
Egy putri, az is marad, mert a balkán
19/19 anonim válasza:
Már megelőztük őket, nálunk korábban kel fel és nyugszik le a nap. 👍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!