Szerintetek baj lehet az új BA2 variánsból? A hatodik hullám emiatt fog kirobbanni?
Elvileg ez már teljesen vakcinarezisztens. Dörzsölheti a tenyerét Bill Gates és a sok befektető. Jöhetnek az újabb vakcinák?
Megint van új? 😳 (Tegnap csak megnyitottam a híreket és ott fent volt) Híradót egyáltalán nem nézek, mert csak a sopánkodásról szól, meg a hírek szinte csak a covidról szól most, nekem erre nincs szükségem, nem engedem be a negatív híreket, így nem őrlődik a lelkem, mert ha a lélek ideges akkor több eséllyel is leszünk betegek.
Nem értem, hogy lehet az, hogy napi szinten 6;00 pm-kor leülnek és nézik, ez egy szertartás lett? 😅
Tök fura, hogy pont a life.hu tett ilyen felfedezést, miközben sehol máshol nem is említik. Pár héten belül a magyar bulvár világhírű lesz, még tán Nobel-díjat is kapnak!
Azt egyébként elfelejtik említeni, hogy mely horoszkóp alatt születettek tudják elkapni ezt az "új variánst"...
Nem, szerintem pár hónapon belül lesz egy újabb delta hullám. Az omikron nem nyújt elég nagy védelmet a deltával szemben, ezért aki átesik rajta csak az omikronnal szemben lesz erősen védett. Az oltások hatása tovább gyengül.
Májusra ne nagyon tervezzetek semmit. Olyan durva nem lesz, mint a negyedik hullám (mert a negyedik eleve gyengébb volt, mint a harmadik), de még nem ért véget a pandémia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!