Hogyan fogtok szavazni a gyermekvédelmi népszavazás 3. kérdésére: „Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára is elérhetőek legyenek nemátalakító kezelések”?
Figyelt kérdés
A Fidesz kezdeményezésére az országgyűlési választással egy időben szavazhatnak a választópolgárok a gyermekvédelmi népszavazásról.2022. jan. 23. 20:24
41/48 anonim válasza:
#40: a szavazast ellenőrizheted, lehet jelentkezni. A fizetős helyek szerintem már beteltek, de önkéntes alapon bárki mehet ha időben jelentkezik valamelyik induló pártnal.
42/48 anonim válasza:
4 igen, vagy érvénytelen.
Utálom ha ilyen kérdéssel hülyének néznek!
43/48 anonim válasza:
Van több gyerekem, így egyértelmű, hogy NEM a válasz.
Valószínűleg itt a családok NEM-et szavaznak, a gyerek gyűlölők, gyerek ellenesek pedig IGEN.
44/48 anonim válasza:
Utolsó, ne röhögtesd már ki magad.
45/48 anonim válasza:
Érvénytelenül. Négy gyermekem van és biztos vagyok abban hogy nem az LMBTQ propagandának nevezett baromságtól lennének szexuálian aberráltak vagy melegek. Ez genetikai, veleszületett dolog.
46/48 anonim válasza:
Imádom a gyerekeimet, ezért 4 IGEN-nel fogunk szavazni, mert gyűlöljük a sötétséget ami elburjánzott ebben az országban!
Ez a négy kérdés Magyarország szégyene!
47/48 anonim válasza:
Én is 4 igennel fogok szavazni!
48/48 anonim válasza:
Van gyerekem, és imádom, és IGEN-nel fogok szavazni! Kikérem magamnak, hogy a gyerekemet felhasználja egy elmebeteg szavazás a politikai érdekeinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!