Miért szidják páran a Fidesz kormányt? Én elismerem, hogy nem minden tökéletes ebben az országban, de az túlzás, hogy katasztrofálisan élnénk. El kel ismerni, hogy megduplázódott a melósok fizetése, és az egyszerű melósokat támogatja a kormány.
orvossal kb csak úgy beszélhetsz, hogy te az utcán állsz, a doki meg egy ablak mögött, mivel rendelőbe nem engednek be földi halandót magyarországon.
vagy fizetsz magánba.
a fidesz betiltotta a szakszervezeteket és a sztrájkot...
ez mi a fa sz?
a fidesz eltörölte a védettségi igazolványt...miközben a covidon átesés a legjobb védelem minden virológus szerint, ez mi a fa sz?
a fidesz szerint hiába vagy éppen covid fertőzött,nyugodtan oltass rá a fertőzésedre... ez mi a fa sz?
10.
2007-ben bérminimum bruttó 72100, nettó 58205, 19% levonás
2022: bérminimum bruttó 260000, nettó 172900, 33% levonás.
Minimálbér egyébként is emelkedett volna.
Rezsicsökkentés nem rossz, de megfizetjük adóba.
Áfa 25%-ról 27%, jó van pár élelmiszer aminnek 5%
Egykét élelmiszer árplafonja nem számit, ez minimális összeg, meg szerintem majd beépitik másnak az árába, üzemanyagnál mondjuk tényleg nem rossz, de nekem nincs autóm, de legalább nem emelkedik az élelmiszer ár ez miatt mégjobban.
Adókedvezmény engem nem érint.
Én elsősorban a korrupció miatt és a folyamatos gyűlöletkeltés miatt. Olyan társadalomban akarok élni ahol a korrupció bűn és nem a megosztásra törekednek hanem a megbékélésre.
A fizetések növekedését érdemes az árak növekedéséhez viszonyítani.
17
Szólj, ha az EU-ban találsz ilyen országot.
09:12
A legtöbb európai társadalom nem ilyen korrupt és megosztott.
Hiába mondod neki, ha csak a tévéből látta a Nyugatot, az emegyen. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!