Jobban élsz, mint négy éve?
Ha jobban élsz, szerinted miért?
Ha nem élsz jobban, az szerinted miért van?
Elmondom. Én pl sokkal jobban élek évről évre, pedig nem vagyok kedvezményezett, csak egy tanár. De!
2010-ben 85k nettó volt a pályakezdőnek. Most 175k
A rezsi akkor 50k volt, ma 25k ugyanabba a lekásba
A kedvenc ételem a sertéshús ugyanennyi volt hajszálra mint most. A tejföl is. A tej picit emelkedett. Így kb 3.5x jobban élek!👌
Azért van munkaerőhiány, mert nagyon sok munkahely épült. Persze, ha nektek jobban tetszik, a 4,7 millió munkahelyből csinálhatbak 3,7 milliót, egyből nem lesz munkaerőhiány, hanem munkanélküliség. Biztos jobb lenne, mi?
2018 bruttó 550 ezer,2023 bruttó 725 ezer... szerinted???
Sokkal jobban! Megy is az iksz a Fideszre...
A fő ok, hogy sok munkahely jött létre. Ha nem jött volna létre, akkor is eltakarodtak volna külföldre (nyilván, mivel itt nincs munkahely), de mellé mégsem lenne munkaerőhiány.
Engem is lepontoztak mert jobban merek élni, ráadásul adózott munkajövedelemből #9. Ez tarthatalan a baloldal számára. Itt csak minimálbéres nyavajgóknak van becsülete. A "gazdagokat" pedig jól meg kell adóztatni. Főleg akkor ha eddig is befizették amit kell. Arról aki becsületes húzzuk le a szaros gatyát is.
Majd rájön hogy mennyivel egyszerűbb zsebből zsebbe fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!