Sok fideszes Márki-Zayról alkotott véleményét a Fidesz-média befolyásolja, vagy tényleg meghallgatják amit MZP mond, és az alapján alkotnak véleményt?
Figyelt kérdés
Én sokszor azt érzem a kommentek alapján, hogy inkább az előbbi. Bár nem értek mindenben egyet MZP-vel, de szerintem amit a Fidesz lehoz róla az netto manipulatív hazugság, és sokan ugyanazt böfögik vissza.
Persze van amin én is módosítanék, ha részt vennék a marketingkampányukban, pl kevésbé kéne ellenséges hangnemet ütni, azt hagyjuk meg a Fidesznek.
2022. jan. 23. 15:04
11/14 anonim válasza:
Tényleg meghallgatom, és mindig is rühelltem, már 3 éve is. Egy komplett idiòta, beteges hazudozò, ezen kívül buta és nárcisztikus.
Elég szégyen, hogy ezt az embert tudták kiállìtani. Odateszel egy macskát, az is jobb választás
12/14 anonim válasza:
Igen! Erre a legjobb példa a 11es válaszoló
13/14 anonim válasza:
Nem hallgatják meg. Jó példa volt erre, amikor Márki-Zay egyik fórumán felszólalt egy fideszes hölgy. Felsorolta az összes baromságot, amivel fideszes média eteti őket. Többek között azon volt legjobban felháborodva, hogy Márki-Zay Indiába küldené őt szemműtétre. Előkeresték a netről, és odatolták elé az eredeti vágatlan felvételt, hogy tessék, itt van, nézze meg. Amerikában küldik Indiába szemműtétre az embereket, mert ott jobban el tudják látni őket. Ő meg ennek mintájára Szegedre akarta küldeni a kiszomboriakat. A hölgy pedig eltolta magától a mobilt, hogy márpedig ő nem hajlandó megnézni, és csak fújta tovább a magáét.
14/14 anonim válasza:
Nem csak a fideszesek, nagyon sok ellenzéki és bizonytalan sem hallgatta meg. Sőt, még az ellenzéki újságírók sem hallgatták meg, hanem továbbadták ők is, ahogy a fideszes médiában látták, hallották.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!