Miért van még a politikában gyurcsány?
Mert a demokrácia arról szól, hogy akit támogatnak az emberek, az bent lehet a politikában.
Sokak szerint pl. Orbán is rendkívül káros dolgokat tesz az országgal (emberek egymás ellen fordítása politikai célokból, stb.)
2.es válaszoló:
Ezen én is gondolkodtam, de most ez nagyon gyanús hogy félre állt hogy ezek a semmire kellő gyökerek tegyenek úgy mintha el tudnának vezetni egy országot.
Az ellenzéknek páros lábbal kellett volna kirúgni a DK-t az MSZP-vel együtt. Ha a Jobbiknak annak idején lett volna annyi esze (bár utólag nyilván mindenki okosabb), akkor megszerveztek volna egy erős jobboldali összefogást, ami tényleges alternatíva lett volna a Fidesszel szemben.
Egyébként erre Márkinak is meg lett volna a lehetősége. Összefogott volna a Jobbikkal, Mi Hazánkkal, Polgári Válasszal, Volner-párttal, Varga-Damm Andreával, Újvilággal, és még sorolhatnám. Meg lehetett volna lépni, és biztos vagyok benne, hogy sokkal nagyobb sikere lett volna, mint ennek az "összefogásnak".
Valahogy nem láttam az elmúlt 12 évben, vagy akár most, tüntető tömegeket, akik Gyurcsány elszámoltatását követelné.
Még a Stop Gyurcsányos tüntetésre is csak 70 fő ment ki.
Az ég kék, a nők titkolóznak, a politikusok hazudnak...
Amikor hallottam öszödöt meg se lepődte, Orbán is hazudik csak még nem bukott le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!