Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz-KDNP szavazóinak mi...

A Fidesz-KDNP szavazóinak mi a véleménye minderről?

Figyelt kérdés
[link]
2022. jan. 22. 21:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

ma 21:19

Hogy látták? Mert én azt látom a linkednél is amit én is írtam, hogy a covid halálozásokat kár nézni és sokkal megbízhatóbb a többlethalálozás, ezzel dolgozik a program megalkotója is.

Nyilván itt nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy épp mi a covid és mi nem, de ez nem is érdekes mert azért volt az oltás is meg minden intézkedés, hogy ne haljanak meg emberek, aztán az hogy épp miben nem haltak meg az már kb. mellékes.

2022. jan. 24. 21:37
 12/14 anonim ***** válasza:

"Mert én azt látom a linkednél is amit én is írtam, hogy a covid halálozásokat kár nézni és sokkal megbízhatóbb a többlethalálozás, ezzel dolgozik a program megalkotója is."

A bevezetőnél nem jutottál tovább? :)

2022. jan. 24. 21:43
 13/14 anonim ***** válasza:

ma 21:43

Leragadtam a képeknél meg annál, hogy a közelében se vagyunk annak, hogy mi vezessük azt a listát amiben azt nézik, hogy EU-s országokon belül, hol mennyi halottja van a járványnak. :P

2022. jan. 24. 21:52
 14/14 anonim ***** válasza:
:D
2022. jan. 24. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!