A magyar kormány miért Jenben bocsát ki kötvényeket ?
Figyelt kérdés
A kormány már nem első alkalommal japán jen alapú kötvényeket bocsát ki. Ennek mi az oka , hogy pont jenben ? Miért nem dollár vagy euró vagy font vagy frank vagy rubel vagy jüan? Meg anno nem az volt a duma, hogy ,mert bezzeg a Gyurcsány devizában adósították el az országot ellenben a FIdesz csak forintban2022. jan. 22. 09:13
11/13 anonim válasza:
8-as. Hagyd. Fidesz bérenc. Folyamatos a butaságokat terjeszti politikai megrendelésre, hogy félrevezesse az embereket.
Mikor szóvá tettem neki, vagy továbbállt vagy annyit írt:
“Kinyalhatod.”
Ez a fideszes bérhadsereg szellemi színvonala.
12/13 anonim válasza:
#11-nek:
Inkább a politika használja terjesztésre, mert a szellemi színvonala tökéletes hozzá. XD
Azt már kitapasztaltam hogy tényleg semmi fogalma semmiről, csak tolja a sötétséget, miközben qrva okosnak hiszi magát! XDXDXD
Engem mulattat.
13/13 anonim válasza:
Kit érdekel. Ne már arabokkal kössünk egyezményt. Különben azok ide jönnek azt helló magyar nép, ki lehet migrálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!