Szentkirályi Alexandra mit akart üzenni az alábbi zeneválasztással?
Figyelt kérdés
A videó alatt hallható kazah rap szövege:
"Baszni fogok és tartalmat tolni
Olyan ez most, mint egy comeback
A szuka érti a stílusomat és a szlenget
Baszni fogom, mint a dollár a tengét."
2022. jan. 21. 18:53
A kérdező szavazást indított:
A tartalomgyártási ambícióit közli
Enyhe kormánykritika belülről, a gyengélkedő kazah tenge a magyar forintot szimbolizálja
Rejtett üzenet Varga Juditnak ("a szuka érti a stílusomat és a szlenget") a házivideóik kapcsán
17 szavazat
1/12 anonim válasza:
Azt üzeni az összes illegális migránsnak, hogy ki lesznek innen baszva.
2/12 anonim válasza:
Remélem a "b*szni fogok" alatt rám gondolt, mert én reggelig d*gnám.😆
4/12 anonim válasza:
Ez is olyan, mint a hatósági áras farhát. Egy hülye kitalálta és most issza a levét. Nekem külön tetszik a keresztény konzervatív üzenet.
6/12 anonim válasza:
Azt hogy baszni kell ha meghalunk is, baszni kell, az angyalát!
8/12 anonim válasza:
Azt üzeni minden letelepedési kötvényes és behozott dolgozó aki elveszi a magyarok munkáját az megbaxhatja :D
évi 100 000 aktus semmi neki szerintem, ennyit simán xopott hogy pozícióba kerüljön.
9/12 anonim válasza:
Az irigység jön le a betűidben.!
10/12 anonim válasza:
A prűd ballibeknek szól, mint fricska. Ütős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!