Az ellenzéki összefogás újabban miért tartja olyan fontosnak a rezsicsökkentés megőrzését? Mi az oka, hogy már ők is ezzel kampányolnak, nem csak a Fidesz?
Figyelt kérdés
2022. jan. 20. 21:03
21/25 anonim válasza:
Amiben biztos vagyok. A baloldali kormányzat újra eladná a közműveket, mert hát -ugye- piaci alapokra kell helyezni, ami hasonlóan mint Romániában azonnali emelkedéshez vezetne.
Nem igazán indok, hogy a rezsicsökkentés a gazdagoknak kedvez, "mert ők olcsóbban fűthetik fel a medencéjüket", mivel ők háromszoros gázárral is fel fogják fűteni.
Ugyanakkor 100 ezres nyugdíjból nem mindegy, hogy 20-30, vagy 40-50 ezret fizetsz rezsire.
És igen. Beindítanák újra egy "otthon melege" programot.
2007-ben jelentkeztem rá. Fűtéskorszerűsítésre 1.5 milliós árajánlatot kaptam, melynek a felét -ha nyerek- visszatérítik. Végül a programon kívül megcsináltattam ötszáz valahány ezer forintból.
22/25 anonim válasza:
Ezt hazudja a fidesz 0-24-ben minden szócsövön ahol csak bírja.
24/25 a fidesz komcsi párt válasza:
Mert a Fidesz vádaskodott.
25/25 Dzsoki válasza:
Azért,mert népszerű intézkedés,csak MZP,már az elején megmondta,hogy ellenzi. Most kapkodás van,mindent megígérnek,azután,ha nyernének,akkor az eredeti,az MZP változatot valósítanák meg. Piaci alapra helyezni mindent. Egyébként,nem lehet a balközepet a szélső baloldallal és a szélső jobboldallal összefésülni! Nekem legalábbis képzavar,hogy akik egyetértenek avval,hogy rázzák magukat az Andrássyn,bár azt sem tudják,hogy fiúk vagy lányok,azokkal egy táborban lenni,akik ezeket,előre,szándékosan zápított tojásokkal dobálták meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!