Elúszott a baloldali népszavazás. Ez is előrevetítheti az áprilisi bukásukat?
#8 - "A Fidesznek összejött"
LOL. Egy aláírást se gyűjtött össze a Fidesz, mert nem kellett. De erre jön az egyszeri Fidesz szavazó és megünnepli, hogy milyen ügyes az ő vezére.
12.Lehet arra értették,hogy hiába lett meg a megfelelő mennyiségű aláírás
akkor sem lesz semmi.A dolgok változatlanul haladnak a maguk útján tovább a tervek szerint.Tehát minden elúszott,mert nem történt semmi.
Ez csak kevesek hangja lehet,nem kell népszavazás.
Azért azt tegyük hozzá (erről a hetes hozzászóló tett is említést), hogy nagyon sokan nem vettek részt ezen a népszavazáson annak ellenére, hogy biztosak abban, hogy az ellenzékre fognak szavazni.
Én magam sem mentem el erre a népszavazásra. Ismerem a programjukat és számomra a legfontosabb az lesz, hogy április 3-án támogassam őket.
Természetesen ezt nem alaptalanul írtam. Személyesen is ismerek nagyon sok embert akik az ellenzékre szavaznak, de nem vettek részt a népszavazáson. Ez országosan felsokszorozódik. Bizony szoros menet lesz ez a választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!