2/9 anonim válasza:
Az, hogy sosem fog megvalósulni.
3/9 anonim válasza:
A legtöbb tervükkel egyetértek, kivéve az oltásellenességet.
4/9 anonim válasza:
A szibériai bérrabtartás. Elég a wellness börtönökből!
5/9 anonim válasza:
A kötelező oltás eltörlése és hogy az oltást elutasító és így kirúgott közalkalmazottaknak, tanároknak, nővéreknek, ha hozzájuk fordulnak segítségért, akkor szereznek nekik melót igen gyorsan.
7/9 anonim válasza:
Hogy ki merik mondani a cigányproblémát és hogy milyen jövő vár az országra.
8/9 anonim válasza:
Ezt még hányszor kérdezed meg?,
Az összes Mi Hazánkost be kéne zárni egy ideggyógyászatra, az összes egy pszichopata nyomorult lelkibajos tudatlan állat.
9/9 anonim válasza:
@4 Amúgy értem én, hogy a wellness-börtön az ilyen jó hívószó, de aki életében látott már belülről magyar börtönt, az a büdös életben nem mondana ilyet. Kutattam elég sokat börtönökben, hát elég borzalmas helyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!