Mi abban a logika, ha a tesvére covidos, akkor is bejöhet a gyermek ha oltott?
Figyelt kérdés
Az oltott is fertőz. Gócpont lehet. Lefertőzheti az egész iskolát2022. jan. 20. 11:17
1/23 anonim válasza:
Alapvető hiba a mai magyar kormány gyakorlatában logikát keresni. Ad hoc döntések vannak a vezér adott pillanatban a fejében előforduló kósza gondolatfoszlány alapján.
2/23 anonim válasza:
Nem tudom, én is pont ezen röhögök :D Engem nem érdekel már ez az egész. 3x oltott vagyok, az oltatlanokat pedig lefosom :D
3/23 Andizsuzsi válasza:
Semmi. Pedagógusoknál ugyan ez van. Feleség covidos, férj jön dolgozni. Aztán beteg lesz a fél testület.
4/23 anonim válasza:
“ Nem tudom, én is pont ezen röhögök :D Engem nem érdekel már ez az egész. 3x oltott vagyok, az oltatlanokat pedig lefosom :D. “
A különbség annyi, hogy mi oltatlanok le se fosunk benneteket, sőt ugyan annyira kedvelünk benneteket, míg ti utáltok bennünket. 🥰
5/23 A kérdező kommentje:
Az oltottak is ugyanúgy covidosak lesznek és korházba is kerülnek, csak xólok
2022. jan. 20. 11:25
6/23 anonim válasza:
4-es, én nem utállak, csak leszarlak :D
5, lehet, de mi 99%-os eséllyel nem döglünk bele.
7/23 A kérdező kommentje:
6 az is megdölt már
2022. jan. 20. 11:27
9/23 A kérdező kommentje:
Az ápolók szerint az oltatlanok kifekszik influenza szerű tünetekkel hamar. Az oltottaknak komplikációik, szövődményeik lesznek. De ti tudjátok
Az viszont röhely, hogy covidos családtaggal bejárhat mert hát oltott a gyerek, felnőtt
2022. jan. 20. 11:29
10/23 anonim válasza:
"Az ápolók szerint az oltatlanok kifekszik influenza szerű tünetekkel hamar. Az oltottaknak komplikációik, szövődményeik lesznek. De ti tudjátok"
Hazugság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!