Önök támogatják a Momentum javaslatát,miszerint az iPhone telefonok is legyenek hatósági árasok?
A Momentum szerint a fiatalok nem tudnak 400 ezres iPhone telót venni,ezért azt is hatósági ár szerint kéne adni.
Támogatjátok?
Dehogynem hazudsz, ugyanúgy hazudsz, mint a vakpajtások, és az egész kormánysajtó. Az eredeti posztban SEHOL nincs arról szó, hogy hatósági árasnak kellene lennie az iPhone-nak. A vakpajtások cikkírója, aki nem vállalta a nevét ehhez a cikkhez, nyilvánvaló, ekkora szarhoz én sem vállalnám... is hazudik, mert az eredeti poszt egyáltalán nem arról szól, hogy "szerinte elviselhetetlenek azok a terhek, amiket az iPhone-osoknak vállalniuk kell".
Ti folyamatosan kiforgatjátok az ember szavait, hazudtok, csúsztattok.
Az eredeti posztban írt képlet teljesen helytálló: [Gyenge Valuta] x [Magas Adók] x [Közepes jövedelem]
Ha nem lennétek ennyire ostobák, mint amennyire vagytok, akkor ti is belátnátok, hogy minél gyengébb a forint, minél magasabb az ÁFA, és minél alacsonyabb a közepes jövedelem, annál többe kerül minden import termék.
Az pedig, hogy az iPhone-t használják árindexként, csak azért újdonság egyeseknek, mert halvány lilazöld fingjuk nincs arról, hogy a nemzetközi gazdasági cikkekben mi a szokás. Merthogy az iPhone index manapság (úgy kb. 10 éve) az egyik legjobban használható árszínvonal összehasonlító eszköz, mivel az iPhone minden egyes országban tökéletesen ugyanaz.
Dehát honnan is tudnátok ti ilyen dolgokról...
full clikbaites cikk
sose hallotam erről az oldalról de kb annyit ér mint a 444
inkább gyorsan kinyomtam
az iphone meg nyilvánvalóan a gyenge forint miatt drága
meg belelehet számolni azt is hogy mi itthon torrentezünk amit csak lehet és ezt is kifizetjük
Kérdező, megtennéd, hogy adsz ezen a szennylapon kívül más hivatkozást is? Ezt a szart elvből sem nyitom meg. Megfelel egy origo is, de ez a vadhajtások.... Azért mindennek van egy alja...
Így látatlanban egy ilyen mondatot sima szarkazmusnak érzek csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!