Szeretnétek ha lenne Orban és Mzp miniszterelöki vita?
Figyelt kérdés
2022. jan. 19. 15:21
1/12 Molyember válasza:
Minek? Nekem bőven elég, hogy Orbán meghátrált. :)
2/12 anonim válasza:
Egy félANÁLfabéta MZP és Orbán? Viccelsz?
Egyébként sem vitatkozik az ember a gazdi ölebével.
3/12 anonim válasza:
2 esnek igaza van.
Nem tudom miért orbánnal akar MZP vitázni, putyinnal kéne, nem az ölebbel hanem az öleb gazdijával :)
4/12 anonim válasza:
Egy Varga Irén és MZP vitát már megnéznék.
5/12 anonim válasza:
Nem, mert MZP-től hányingerem van, fájdalmas lenne, ha néznem kéne. Vitatkozzon Toroczkaival, az az ő szintje.
6/12 A kérdező kommentje:
3-as mondjuk azért mert Orbán indul MZP vel...
2022. jan. 19. 15:24
7/12 anonim válasza:
Eloszor is nem lenne miniszterelnoki vita, mert csak Orban miniszterelnok, az MZP csak egy polgarmester.
8/12 anonim válasza:
#7 - Hú ember neked nagyon agyadra ment a politika.
Akkor Amerikában se tartottak "presidential debate"-et, mert Biden nem volt soha elnök.
9/12 anonim válasza:
Én szeretném, bár Orbán nyilván nem fogja vállalni. Nem kell neki, hogy megint felmossák vele a padlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!