A magyarok mikor fogják végre elismerni, hogy Orbán Viktor miniszterelnök úr milyen sokat tett az országért, és a magyar népért?
Két lehetőség van:
* Miután vesztett.
* Miután meghalt.
Annyira imádom az ilyen kérdéseket. Sokat röhögök rajtuk. Kérdező! Barátom! Félre vagy vezetve kissé de elmondom.
1. Megvédett minket az illegális bevándorlastól? Mikor értik már meg az emberek, hogy a bevándorlók célországa ( országai) a nyugati országok voltak, mi csak ebben átjáró ház lettünk volna, nem.ide akartak volna jönni, hanem a nyugatra. Hihetetlen, hogy Orbán ebből milyen kampányt csinált, emnnyien be is vették.
13. Havi nyugdíj. Kedves, soha az életben nem kaptak volna, ha most nincs választás ez az egyik, a masik meg, ez tudod miből van? Komoly hitelekből, nem a gazdasági teljesítmény tette ezt lehetővé, hanem hitel, ráadásul olyan horribilis hitelek vannak az ország nyakán, hogy azt majd a te unokád is fizetni fogja, mert hidd el, nem megy úgy a gazdaság, covid is van és szerinted egy igazi jóléti államnak ( aminek a Fidesz próbálja bemutatni Magyarországot) szüksége van ennyi hitelre folyamatosan és arra, hogy az uniótól minden fillért 1 centig megkapjon? Na ugye! Meg fogjuk szenvedni még ezt a sok nagylelkű béremelést, támogatást.
Stadionok. Az a sok feleslegesen megépült stadion, amik főleg arra kellettek, hogy a haveri cégekkel mindent kilopjanak, mert ugye ezek már több milliárdos beruházások voltak, bár, hogy a valós ár mennyi volt azt sose tudjuk meg, de hidd el ezekből a stadionokból Lölő urad jócskán hízott a Főnivel. Ja de hiába is a szép stadion, ha egy bajnokságon se tudunk jelentős eredményt felmutatni..
Ja és kérlek Pesten kívül látogass meg még pár vidéki kórházat, azután alkoss véleményt, de tényleg kicsit érdeklődj utána ennek és nem írsz le többet ilyet😉 hihetetlen, azt képes vagy felhozni ami a legrosszabb állapotban van itt.
Az élelmiszer árak. Ugyse jut el a tudatodig, de egy jóléti államban, piacgazdaságban a kereslet-kínálat, a gazdaság szabályozza az árakat főként, ha ezeket le kell stoppolni, hát az biztos nem azt jelenti, hogy olyan szuper jól működik az a gazdaság.
Van pár jó dolog, támogatás, ami tényleg a magyar nép előnyére vált, de összességében semmilyen érdemi különbség nincs, az árak, az infláció felemésztettek mindent.
Most szerinted mennyien lehetnek azon független átlagemberek, akik azt mondhatják, hogy érdemi változás történt az életszínvonalukban? Szerinted miért van az, hogy Ukrajnán kívül minden ország utolért minket a gazdaság tekintetében. Románia is már régebben, csak nyilván az origo, a pesti srácok nem erről fognak cikkezni. Miért vándorol ki még mindig évről- évre egyre több ember, hogy már Európa leggyorsabban fogyó népei között vagyunk, sőt világviszonylatban is, de közben az gyermekvállalási halandóság nem nőtt? Tényleg ilyen jó dolgunk van. Soros Gyuri bácsi meg az a gonosz Feri elvakított minket, emiatt nem tudjuk értékelni ezt a szent pártot?
Ja és kérlek Pesten kívül látogass meg még pár vidéki kórházat"
Picit el van túlozva, de nincs messze a valóságtól.
De ha úgy vesszük, nincs is eü, mert mindenhova 3-6 hónapot kell várni...
18-as elolvastam amit küldtél. 14es vagyok.
Itt szerintem senki se olyan egészségügyet akarna mint amilyen Svájcban van, nyilván ez lehetetlen, bár nem lenne rossz, elfogadnám, de mint tudjuk, 40 év múlva se lesz olyan.
DE. Egyet elvárnék. Ha fizetem azt a rühes TB-t, akkor ne kelljen már reménytelenül 1 hónapig telefonálgatni az endokrinológiára, meg az urulógiára hogy kapjak egy időpontot, bár nem vagyok se idős, se halálos beteg, de utolért az, ami ebben a korban sok férfit utolér, s már nagyon sokat szenvedek, de a házi orvosomnak milyen frappáns válasza van erre? ,, Ha végleg ez a helyzet, akkor javaslom keresse fel x y doktornőt/ Úrat a magánrendelésén. Ez a magyar egészségügy, akármi van ellátunk, HA sorra kerülsz, más különben meghalsz! Persze meg tudom érteni az orvosokat, beszéltem velük azóta, rendszeresen menniük kell a covid osztályra, mert nincs elég orvos, s kevés az a páciens, akit a munkaidejükre be tudnak rendelni, nyilván ők is emberek, családjuk van. Hányinger és az, hogy erről sose beszél egy kormányközeli sajtóorgánum vagy oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!