Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ma Magyarország legliberálisab...

Ma Magyarország legliberálisabb pártja a Fidesz?

Figyelt kérdés
Hiszen a Fidesz holdudvarban békében megfér egymással az antiszemita Bayer Zsolt és Köves Slomó zsidó rabbi is.
2022. jan. 19. 08:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
60%

én inkább elvtelennek nevezném

mindig azt az elvet vallja a pártközpont, ami neki jó

2022. jan. 19. 09:20
 12/16 anonim ***** válasza:
55%

#10 Mert veled ellentétben én nem hiszem, hogy nálam lenne az igazság, hanem tájékozódom a valóságról és a sokféle véleményről.

Te eldöntöd, hogy az az igaz amit neked az arcodba nyom a 444 meg az rtl klub és még a szemedet se nyitod ki, hogy mi van körülötted valójában, mert az esetleg ütné az ellenzéki propagandát.

A fideszesek meg megnézik mit mond az egyik oldal, mit mond a másik oldal, körbenéznek, mit tapasztalnak, majd eldöntik mit higgyenek el bármelyikből.

2022. jan. 19. 09:23
 13/16 anonim ***** válasza:

Ez egy anomália. 🤣🤣

2022. jan. 19. 09:25
 14/16 anonim ***** válasza:
57%

12! 😂😂😂😂😂

Tudod szórakoztató ezt olvasni azok után, hogy hányszor, de hányszor vitatkoztam én már fideszesekkel, akik a számoknak se hittek soha, nem, hogy másnak., Pl. Takács Zs5 megvan még? Ő például konkrétan azt böfögte itt vissza, amit a Fidesz-média mondott, komolyan, addig nem volt véleménye, míg nem jött ki róla az új párteligazítás! Azt hiszed poénkodok, de tényleg ilyen volt, ha valami kínos került elő, akkor eltűnt az oldalról, majd mikor elolvasta mit kell mondani róla visszajött! 🤣 például önkormáynazti választási fidezses vereség a városokban, Takács volt-nincs, majd előkerült és jö9tt, hogy "azértnyertellenzékmertakülföldiekisszavazttakazokmegballiberálisok" -azt hittem eldobom az agyam a röhögéstől, hogy akkor most Bajától Jászladányig mindenütt migránsok szavaztak! 😂😂

2022. jan. 19. 09:37
 15/16 anonim ***** válasza:
Igen
2022. jan. 19. 10:04
 16/16 anonim ***** válasza:
Inkább ellentéte. A Fidesz nagyon is autoriter párt. Ha pedig a gazdasági oldalára gondolsz a liberalizmusnak, akkor végképp nem.
2022. jan. 19. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!