Ellenzékiek, nem szégyen, hogy a Mi Hazánk több embert mozgat meg, mint ti?
és? azért mert moderátor vagy már többet ér a véleményed? vagy mi? szerintük gondold át mielőtt írna valamit kérem szépen!
#21-nek:
Nem gondolom, hanem egyértelmű. Én tudom azt, amit ti el sem hisztek.
Egyébként pedig nem moderátor vagyok hanem adminisztrátor, ami, jegyezzük meg nagyon nem ugyanaz! És mivel "enyém" a csoport, így soha nem volt, és nem is lesz több admin.A MiHazánk is csak addig játssza a kívülállót, amíg a nevét is adja hozzá. De amint kellenének az összefogás-beliek is, azonnal eltűnik a felhívásokból, hogy azt a MiHazánk szervezi! Apróbetűs részben találsz annyit, hogy Dúróhoz van köze.
Sunyi g'cik.
Ismét #21-nek:
Szépen járják a Jobbik által már kitaposott ösvényt. Velük is ugyanez volt.
#26-nak:
Ellenzéki, csak úgy gondolják hogy inkább Orbán mint az összefogás.
#DK s nyomi
"Én tudom azt, amit ti el sem hisztek"
Miért ki vagy te? Isten? Te atyaúristen!! Eddig csak azthittem balos h.lye vagy de most már biztos vagyok benne hogy fejbe gondok vannak nálad! Orvost keresd fel! Köszi!
Nyomi, #28-nak:
Jó pár év tapasztalattal a hátam mögött, valszeg többet tudok erről a kérdésről, mint a te elfogult találgatásod. XD
Nekem ne mutasd be őket. Találkozom velük elég sokat. A DK-jellegű csoportokban előszeretettel osztogatják a felhívásaikat, amin nincs feltüntetve hogy "MiHazánk", csak Dúró neve apró betűvel. De érdekes módon megtalálható máshol is ugyanaz, baxott nagy "MiHazánk" jelzéssel.
Kívánom nekik hogy egyszer szaladjanak bele egy olyan szituba, hogy túlnyomórészt DK-s menjen el a rendezvényükre, majd amikor kiderül hogy a MiHazánk szervezte, törjön ki egy balhé. XDXDXD
#DK nyomi
A Mi Hazánk védi az országot és a népet hazafi módon, a te kis gyurcsotányod pedig a tömegbe lövetett,hogy a mestered idézem: hazudtunk reggel,éjjel, meg este!
Szintén a mestered mikor hatalmon volt: nem tudunk elszámolni az elmúlt 4 évvel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!