Támogatnád, hogy Magyarországon maximum 2×4 évig lehessen valaki miniszterelnök?
Figyelt kérdés
2022. jan. 18. 16:39
21/25 anonim válasza:
Mostanában ,nálunk nem nagyon volt cserélgetve.
22/25 anonim válasza:
Ne trukkozz!
O1G, értelek én így is.
Nem vagyok a parlamenti demokrácia híve, egy elnöki rendszer, nép àltal választott elnökkel jobban bejönne
Azt meg minek korlátozni?
24/25 anonim válasza:
Aki emlékszik a 70-80-as évek olasz kormányfőire,pártjaira,az azt mondja,nem.Ott,akkor kéthavonta is lehettek választások,semmi nem változott.Itt minden 180 fokot fordulna,pénz kifelé,más proli réteg dolgozni kifelé,valahová.Mindegy,ki van a spiccen,négyévente harc van,aztán buli.
25/25 anonim válasza:
Igen, támogatnám. Egyszerűen pszichológiai okai vannak ennek. A hatalom szinte mindenkinek a fejébe száll egy idő után. Maximum nyolc év mindenkinek elég. Én polgármestereknél is bevezetném. Ez nem magyar specifikum, mindenhol lehet ezt látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!