Fideszesek, a fideszmédiában mit hallottatok arról, hogy a végrehajtói kar elnöke miniszteri rokonoknak és kabinetfőnököknek intézett vizsgákat?
Kerestem a hirado.hu-n és az origo.hu-n, de ott nem láttam. A fideszes híradókban bemondták?
Ez nincs annyira fontos ügy, mint az, hogy KG sofőrje a buszsávban ment?
Bármelyik ellenzéki lapon olvashatod. A Központi Nyomozó Főügyészség hallgatta le őket, úgy buktak le:
Index - Belföld - Megvan a végrehajtóbotrány első áldozata: felfüggesztették az egyetemi oktatót
#2 Értem. Szóval a szerinted fideszes Központi Nyomozó Főügyészség lehalgatta és lebuktatta a fideszes Völnert és az ügyben érintetteket, ezt megírta az öszzes ellenzéki portál IS, majd most arra vagy kíváncsi, hogy a fideszesek a fideszmédiában mit hallottak erről. Aha.
Akkor jó ha végre felfogod, hogy veled és ellenzéki társaiddal ellentétben a fideszesek nem csak a fideszes médiából tájékozódnak. MI ismerjük azt IS ami az ellenzéki médiában van. TE mikor tájékozódtál nem a neked megfelelő propaganda médiából?
4: az ellenzéki médiában az ellenzéki ügyek is megjelennek, pl. ha KG a buszsávban megy: [link]
Vagyis csak a fideszmédia az, ami elhallgatja a nekik kínos ügyeket.
Protekcio mindig is volt es akinek van ilyen, az elni is szokott vele. A protekcio nem feltetlenul jelent korrupciot is. Persze valojaban korrupcio, de mivel nem kapcsolodik hozza 'vesztegetes' ezert meg sem abba a kategoriaba tartozik.
Protekcio egy szivesseg keres amit alkalom adtan viszonozni szoktak, a korrupcional megjelennek a mocskos anyagiak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!