Ti, akik örültök annak, hogy az ellenzék leállt a népszavazásra való aláírásgyűjtéssel! Ti hogy álltok ehhez?
Ti támogatjátok, hogy Magyarország saját pénzből létrehozzon egy egyetemet, amibe csak kínaiak járhatnak?
A költsége előzetes tervek szerint 500 milliárd, dee ez ugye a kivitelezés során még változhat.
Hát a magyar felsőoktatás most van épp mélyrepülésben, eléggé belebarmoltak.
19, van autentikus kínai étterem, csak nem a Taot kell keresni. Ott van mondjuk a hehe, de igazából ha a Dunapanda környéként kószálsz (azaz a kínai negyedben) körülnézel, tele van autentikus kínai étteremmel. Csak készülj fel, mert se magyarul, se angolul nem besézlnek.
"Nem, de azt is hülyeség hinni, hogy egy maroknál több magyar engedheti meg majd magának a több milliós tandíjat."
Sőt, aki megengedheti ezt magának, az nem egy kínai egyetemre fogja a gyerekét íratni, ami még azon a színvonalon tart, hogy a marxizmust-leninizmust alapértéknek jeleníti meg az oktatásában.
Értem én a szólásszabadságot, de a f@szért filózik valaki egyetemi ügyben, akinek semmi tapasztalata, tudása nincs erről.
Globálisan világ az, mint az ipar, majdhogynem annyira, mint a pénzügyi világ.
Azt írtam a legtöbb egyetemnek van ösztöndíj rendszere, ezért van, hogy kb bàrki jàrhat bàrhova.
A Corvinuson is 3,8 felett kap mindenki, ami annyi, mint a tandíj, a Harvardon is hasonló.
Nyilán a legértelmesebbeket keressük, a gyengék meg azért kellenek, hogy tolják befelé a pénzt.
És ezeken felül ott vannak még az apítványik, államok.
Pl:
Aki szerint Kína egy komcsi selejtgyártó, az elmaradt vagy 20 évvel.
A Fundan sem az ideológia miatt van a top mezőnyben.
A Marxista-Leninista Esti Egyetem soha nem került az első százezer hely egyikére sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!