Orbán szerint én jól élek?
Figyelt kérdés
Annyira jól teljesít a magyar gazdaság hogy én már négy napja pennys dárdás sajtos párizsit eszek (fél kiló 379 forint) mert csak erre van pénzem. Szemét ételnek nehezen nevezhető élelmiszerrel tömöm magam csak azért hogy ne haljak éhen!!
ORBÁN!!! Te mit képzelsz magadról? Párizsit eszek 180 forintos adalékanyagokkal telített toast kenyérrel négy napja! és még van pofád azt mondani hogy a magyar gazdaság hasít??? Szégyelld magadat!!!
2022. jan. 16. 17:56
11/21 anonim válasza:
Én szoktam hozzá enni tejfölt meg friss kenyeret, isteni.
12/21 anonim válasza:
Azért Te még elég jól élsz, én pár napja találtam a kukában a tecsó mellett egy bepenészesedett dobozos disznózsírt, meg száraz kenyeret, azt eszem 3 napja. Bárcsak lenne pénzem ilyen menő párizsira, mint amit Te is eszel!
13/21 Magyarország jobban teljesít válasza:
Jakab Petya szereti a parizert.
14/21 anonim válasza:
Látom azért internetre még futja.
15/21 anonim válasza:
Nem teljesit jól csak kamuznak mint mindig máshoz se értenek.Meg akit lehet még le huznak.Hamarosan ennyid se lesz mert Orbán olyab hiteleket vet fel a te nevedre is devizát.
16/21 A kérdező kommentje:
Majd zabalhatom a csirkefqfhatat tegnap néztem coopban kilóra 329 forint volt.
Ez már sok ilyen szegénynek lennem inkább lehet hogy meghalok mert így nem jó élnem
2022. jan. 16. 23:06
18/21 A kérdező kommentje:
17es majd ha valasztas után marad az Orbanod akkor lehet hogy neked is összegben kell húzni a madragszíjadat mert jönnek a megszorítások.
2022. jan. 17. 00:43
19/21 anonim válasza:
Figyelj az öngyilkosokbol is 3000 van éventa abbol is rekorderek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!