Márki-Zay Péter miért mondta a kisebbségieknek, hogy azzal nincs gond, hogy ők lopnak mert ők megeszik?
Figyelt kérdés
Miért kell pozitívan beállítani a lopást? Miért nem azt mondja nekik, hogy menjenek el dolgozni és nem kell lopni?
Miért még több lopásra biztatja őket csak azért, hogy hátha rá szavaznak ha így hízeleg nekik. Ez nagyon unszimpatikus volt pedig eddig kedveltem.
2022. jan. 16. 16:33
2/16 anonim válasza:
Gondolom ez már megint valami fidesztálib agymenés...
3/16 anonim válasza:
2es, majd akkor szólj hozzá, ha rendesen letudod írni a témában forgó párt nevét.
4/16 anonim válasza:
#1, #2-nek:
Én még mindig várom a forrást, de szerintem hiába. XD
7/16 anonim válasza:
#5-nek:
Most jót röhögsz, hogy feleslegesen megnézetted velem ezt a majdnem húsz perces videót?
Semmi köze a kérdéshez, mert nem mondott ilyent.
8/16 anonim válasza:
Kamu hír.
Ha nem, akkor kérem a linket.
10/16 anonim válasza:
Add már meg a percet, ahonnan nézzem.
Addig meg a h'lyék a szomszédban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!