Mi a véleményetek a Mi Hazánk Mozgalomról (pártról)? mi szimpatikus benne,és mi nem ?
"9
ha semmi szimpatikus nincs bennük akkor szavaz csak a baloldalra! a tolvaj szemkilövető hazaáruló bandára!!! gratulálok! nyomorult"
Köszönöm, hogy emlékeztettél: ez SEM szimpatikus a Mi Hazánkban. Hogy ilyen radikális, ámde sötét lényeket gyűjt maga köré, akik nem látnak ki a buborékból. És köszönöm a szíves tanácsot, de nem fogok a baloldalra szavazni.
Tárt karokkal várom az újabb tippmixet.
Szimpatikus: kevesen vannak
Nem szimpatikus: abortuszellenesek, könyveket darálnak (még a legutáltabb kötelező olvasmányomat sem darálnám le, mert a könyv érték), radikálisok, ki akarnak lépni az EU-ból, visszaállítanák a sorkatonaságot (hivatásos honvéd rokonom szerint sincs értelme a sorkatonaságnak), semmissé akarják tenni a devizahiteleket (aki hitelt vesz fel, legyen esze átgondolni, hogy vissza tudja-e fizetni, aki felelőtlen, az viselje a saját butasága következményeit), a gyerekvállalást és -nevelést nyugdíjszerző tevékenységgé akarják tenni (ezzel támogatnák a megélhetési gyerekgyártást, aki lusta dolgozni, az majd szül egy rakás gyereket, az már nem számít az ilyeneknek, hogy a lepotyogtatott purdé hogyan nő fel)
#13 akkor kellemes kacagást kívánok, örülök, ha feldobtam a hangulatod!
Mit szeretnél, hova bújjak?
Ahova akarsz de Magyarországtól el! Hazaárulók ide nem kellenek! Ez nen nyugat :)
#15 bocs, kérj valami értelmesebbet!
Ez az ország a hazám.
Az nem hat meg, ha egy hülye senki szemében hazaáruló vagyok. Sőt!
Szimpatikus minden. Annyi hogy nekem nem elég radikálisak bizonyos területeken.
Éljen Toroczkai!
A Mi Hazánk pedig nem oltásellenes hanem KÖTELEZŐ oltásellenes. Tessék már végre eljuttatni ezt az információt abba a csökött balliberális szürkeállományotokba.
17es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!