Miért számítana újdonságnak, hogy SZÉP kártyával is lehet majd élelmiszert vásárolni?
Figyelt kérdés
Már évek óta tudok vele fizetni bizonyos élelmiszer üzletekben.2022. jan. 15. 17:29
11/15 A kérdező kommentje:
10#
Ha februártól valóban elfogadják jóval több helyen, akkor el fogom tudni költeni. Egyébként nincs itt semmiféle elírás. Kiragadtál egy részt a mondatomból. Törd még egy kicsit a fejed.
2022. jan. 15. 18:20
12/15 anonim válasza:
#11. Poén akart lenni, de úgy látom, nem ment át. :)
13/15 anonim válasza:
Az alapvető rendeltetése nem az lett volna ennek a butaságnak, hogy zsemléért állhass sorban vele, de megéltük, hogy a szórakozás kategóriába került az alapvető szükséglet, az étkezés. Volt idő, amikor - a nevetséges "fizetések" mellett a még nevetségesebb - 4000 (!) forintot volt képe a munkáltatómnak "jótékonykodnia" havi szinten, amire azt mondtam, hogy többe kerül a kilincselés utána, mint amennyi hasznom van az egészből és éppen ezért nem érdekel az egész, nem hogy még az Északi Sarok Fókáinak Weboldalán is regisztráljak egy ilyen csöves semmiért... A feleségem volt élelmes, mert ha rajtam múlna, én nem bohóckodnék a "szép" kártyával, - nincs arányban a herce-hurca a pozitív oldallal!
15/15 A kérdező kommentje:
14#
Nem mondtál újat. 🙂
2022. jan. 20. 23:03
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!