Mit szólnál, ha a FIDESZ csak a választások után merné kötelezővé tenni a három oltást?
Közlöny még nincs, előbb néztem.
Szerintem árnyalódik még február 15-ig ez a védettségi kérdés, hiszen valamilyen szinten az átesettség is oltottságnak minősül, ahogy mostanáig, egy éven át egy kalap alá volt véve az oltottsági védettség és az átesettségi védettség, legfeljebb az időtartamuk nem volt egyforma.
És ezt az elmúlt egy évet és a milliónyi átesett-kártyát nem lehet egy tollvonással áthúzni.
ÉN bevállalnám, hogy négy havonta elmegyek két kémcső vért leadni, hogy teljes védettségi ellenőrzést végezzenek rajtam. (Az erős T-sejtes memória - nekem 4400 volt decemberben állítólag igen hosszú ideig tart.)
Valami újabb mocskos dolog készülődik szerintem.
Írtam már: a Közlönyben még nincs írva róla.
Szerintem az elmúlt napokban azért jelentették be és a médiumok azért írnak róla, mert figyelik az emberek reakcióit. De oltott ismerősöm már "nekem esett" tegnap.
Már a 4. oltás a téma. Májusra a lakosság többsége a 4-re fog menni, nem a 3-ra.
Szerencsére az oltásellenesek olyan kevesen vannak, hogy nem szükséges állami szinten kötelezővé tenni az oltást. Ha megtennék, akkor azzal csak az ellenzék nyerne, mert lehetne megint diktatúrázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!