Én tényleg semmi támogatást nem kaphatok az államtól?
25 éves nő vagyok, így pont kicsúsztam az SZJA-mentességből.
Hiába van kétszakos mesterdiplomán, középiskolai tanárként csak a szakmunkás minimálbért kapom a bértábla miatt.
Mivel jelenleg nincs párom, így családoknak szóló kedvezményeket, támogatásokat sem kapok, illetve nem is valószínű, hogy valaha gyerekem lesz, mert a pajzsmirigy-betegségem miatt a nőgyógyász azt mondta, hogy csoda, ha megmarad nálam egy terhesség.
Alig bírok megélni a nyomorult fizetésemből, adtam be önkormányzati bérlakás pályázatot, de azt is elutasították.
Kezdem elveszíteni a reményt, már a létminimumon vagyok, de egyre drágább minden...
Azt mondod nincs semmilyen kompetenciád amit használni tudnál az üzleti életben ? Ezt komolyan gondolod vagy csak a szokásos női durci ?
Nincs. Semmi sincs és kész. Sajnos a grimaszt ami hozz tartozik itt nem tudom leírni.
Szóval nincs kapcsolatteremtő készséged ? Akkor hogyan kommunikálsz egy osztállyal ?
Nincs előadókészséged ? Akkor hogyan tartod meg az órákat ?
Én is hasonló helyzetben vagyok, leszámítva, hogy nem tanár vagyok. Ha gondolod, írj privátban!
25/F
Én Gyurcsányék alatt voltam ugyanilyen helyzetben.
Úgy hogy cseberből vederbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!