Ön támogatja, hogy véget érjen a Fidesz 12 éve tartó szabadrablása és autokráciája?
Figyelt kérdés
2022. jan. 14. 19:13
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
45 szavazat
1/16 anonim válasza:
Még ehhez várni kell néhány napot. Ami azért rossz, mert addig még lehet lopni.
2/16 anonim válasza:
El kell enni szavazni áprilisban és a pesti mutyira szavazni.
4/16 anonim válasza:
A parlamentet is el fogják adni.
5/16 anonim válasza:
Ezt csinálták régebben is kiárusították az országot.
6/16 anonim válasza:
De a sok birkának ez kell megkapják.
7/16 anonim válasza:
Én nem nagyon akartam szavazni, de amióta MZP felbukkant, erős Fidesz-szavazóvá váltam. Csak a Fidesztől várható, hogy megállítsa ezt az autokrata őrültet.
9/16 Magyarország jobban teljesít válasza:
Maradjon a Fidesz!
10/16 anonim válasza:
A kérdés konkrét minősítést és válasz is tartalmaz. Tehát ha kihúzzuk a FIDESZ -t, akkor tudok válaszolni - nem támogatom, tehát lehetséges válasz adni a kérdésre. Ha benne hagyjuk a FIDESZ-t a kérdésben, nem megválaszolható a feltett kérdés, mert a kérdés már önmagában is minősít és állít valamit, benne van a válasz magában a kérdésben.
Ez akkor is így van ha LMP-t vagy 2FKutyapártot írtál volna.
Ez kb. úgy néz mintha ezt a kérdést tetted volna fel:
Támogatod e, hogy XY hazug állításokat tartalmazó kérdéseket tegyen fel?
Naná, hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!