Sokaknak miért fontos még a 21. században a magyarságtudat?
Én az antimagyar tudatomra vagyok büszke.
üdv egy liberális
Nemzetiség egyfajta összetartozási erőt tud adni az embereknek. Megadja a mi vs ők mentalitás alapját.
Személy szerint nekem nincs túl sok nemzeti öntudatom, nem azért mert szégyellem hanem nem érzem azt hogy köztem és egy átlag magyar között elég összekötő erő lenne. Egy átlag európai vagy más első világbéli fiatallal sokkal több közös vonásom van.
Meg nem érzem azt hogy nekem kéne a mellemet vernem olyan dologért amihez nekem semmi közöm nem volt.(találmányok, megnyert csaták stb)
Az ősnyelv : magyar volt
A nagy római birodalmat ki verte szét? Mi hunok
A suméroktól származunk és a nagy Szkíta borodalomhoz tartoztunk és melyik planétáról jöttünk ide? Hoppá
E legutóbbi válasz nekem nagyon tetszik :-)
Tetszik, mert gondolkodásra kényszerít, mert a köteményben minden szépségét a Hazának elolvashatod.
De legyünk öszinték, ezek közül, amiket Radnóti elmesélt, ma mi van belöle még meg ?
Igen, ha valaki ilyen érzéssel bírna, az valóban hazafi lenne. Nem protagonista, azt hagyjuk az amerikaiakra....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!