Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hiába mondták, hogy lehetetlen...

Hiába mondták, hogy lehetetlen, mégis lett egymillió új munkahely. Akkor miért károgtak néhányan?

Figyelt kérdés
[link]
2022. jan. 14. 11:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
Hol vannak?
2022. jan. 14. 11:50
 2/11 anonim ***** válasza:
8%
Mindig kárognak, nem kell a károgókra figyelni. A kutya ugat, a karaván halad. Ennyi.
2022. jan. 14. 11:51
 3/11 anonim ***** válasza:
84%
Ha rákosi elvtárs agit-prop osztályának vezetője élne akkor könnybe lábadna a szeme a gyönyörtől. Eltelt közel 70 év és még mindig ugyanaz a stílus, ugyanaz az elvakult sötét korlátoltság.
2022. jan. 14. 11:52
 4/11 anonim ***** válasza:
86%

a prostisrácok meg booemr jeszi mint legit forrás?

Szerintem nincs miről beszélni. :)

2022. jan. 14. 11:52
 5/11 anonim ***** válasza:
92%

"Ugyan, kit csaptunk be? Magunkat? Mi tudjuk, miről van szó. A kutatókat? Azok örülnek, hogy plecsni van a mellükön. A széles tömegeket? Azok úgyse esznek se narancsot, se citromot, de boldogok, hogy velünk ünnepelhetnek. Az imperialistákat? Ühüm, azoknak alaposan túljártunk az eszén. Nem szeretnék most a helyükben lenni!

Kiadtuk a jelszót: legyen magyar narancs! És lett magyar narancs. Mi nem ígérgetünk a levegőbe, Pelikán."

2022. jan. 14. 11:58
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
#4, a NAV tud 4,7 millió adózóról.
2022. jan. 14. 11:58
 7/11 anonim ***** válasza:
88%

[link]

Nem lett 1millióval több foglalkoztatott --> nem lett egymillió új munkahely. 400.000-el lett több foglalkoztatott, ami a közmunka programnak köszönhető. Ennyi.

2022. jan. 14. 11:59
 8/11 anonim ***** válasza:
89%
Értelmes ember nem hoz fel forrásnak prostisrácokat, nem is olvas ilyen propagandabohócokat.
2022. jan. 14. 12:10
 9/11 anonim ***** válasza:
91%

#8!

Nem baj, én örülök, hogy felhozta. Hisz a fideszbérenc pestisrácok és az állami ksh állítása szöges ellentéte egymásnak. Azért linkeltem be. Így kell fideszesként ellent mondani saját magadnak. Amit amúgy is megszoktunk már, de most legalább így kézzel fogható.

2022. jan. 14. 12:16
 10/11 anonim ***** válasza:
87%

Ideje lenne bevezetni a gyiken a piros meg a zöld mellé a röhögős reakciógombot is.

Értem, hogy ezért kapod a fizetésed kérdező, de... na mindegy

2022. jan. 14. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!