Hiába mondták, hogy lehetetlen, mégis lett egymillió új munkahely. Akkor miért károgtak néhányan?
a prostisrácok meg booemr jeszi mint legit forrás?
Szerintem nincs miről beszélni. :)
"Ugyan, kit csaptunk be? Magunkat? Mi tudjuk, miről van szó. A kutatókat? Azok örülnek, hogy plecsni van a mellükön. A széles tömegeket? Azok úgyse esznek se narancsot, se citromot, de boldogok, hogy velünk ünnepelhetnek. Az imperialistákat? Ühüm, azoknak alaposan túljártunk az eszén. Nem szeretnék most a helyükben lenni!
Kiadtuk a jelszót: legyen magyar narancs! És lett magyar narancs. Mi nem ígérgetünk a levegőbe, Pelikán."
Nem lett 1millióval több foglalkoztatott --> nem lett egymillió új munkahely. 400.000-el lett több foglalkoztatott, ami a közmunka programnak köszönhető. Ennyi.
#8!
Nem baj, én örülök, hogy felhozta. Hisz a fideszbérenc pestisrácok és az állami ksh állítása szöges ellentéte egymásnak. Azért linkeltem be. Így kell fideszesként ellent mondani saját magadnak. Amit amúgy is megszoktunk már, de most legalább így kézzel fogható.
Ideje lenne bevezetni a gyiken a piros meg a zöld mellé a röhögős reakciógombot is.
Értem, hogy ezért kapod a fizetésed kérdező, de... na mindegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!