Mit szóltok Orbán mai interjújához, amivel ismét azt erősíti az emberekben, hogy a homoszexuálisok pedofilok?
Őszintén, ezzel azt éri el, hogy mi hamarabb elmenjek egyik vagy másik házamból értsd itt pl ahol most élek Lengyelországban hasonlóan megszavazta a lengyel parlament, hogy betiltsák az LMBT témájú érzékenyítést középiskolákban, valószínű ahogy leadom a szakdolgozatomat, én elkezdem intenzíven tanulni a német nyelvet, ugyanis ott legalább már van azonos nemű párok számára is házasság, és kiköltözök oda, mert ez elviselhetetlen számomra, ha Magyarország is még inkább egy gyűlölködő országgá válik... pláne, ha Orbán győz 2022-ben. Engem csak ne mossanak össze a pedofilokkal, mert én szívesen vigyázok unokaöcsémre és unokahugaimra, és sose jutott eszembe semmilyen hátsó szándék, velem azonos korosztályt kedvelem, plusz-minusz 4 év arányban. Most vagyok 30, de egyébként voltam már szerelmes tőlem jóval idősebbbe is, igaz távolság és a betegsége miatt ez nem realizálódhatott érdemben, mert meghalt...
Egyébként csak az fáj, hogy ha én most Berlinbe vagy Bécsbe költöznék ki, akkor még inkbáb ritkábban tudni látogatni, a már idősödő édesanyámat, aki nyugdíjas, vagy rokonaimmal is kevésbé tudnám tartani a kapcsolatot, tudod ez fáj a leginkább, hogy emiatt tesznek számkivetetté... és rákényszerítenek arra, hogy hazát váltsak...
21
Ne törd magad a német nyelvtanulással, most a nyelvet nem beszélő iskolázatlan muszlim menekültkérőket látják és fogadják szívesen.
Menj Brüsszelbe, a leggyakoribb gyereknév '21-ben a Mohamed volt ott, a 3.-ik leggyakoribb pedig a Mohammed (ugyanaz, csak 2 mm-el), ha én homoszexuális lennék, biztos egy leendő arab országba fektetném be a jövőmet, mert úgy tudom, ők különösképpen toleránsak, sokkal haladárabbak, mint az ósdi magyarok, lengyelek, cigányok.
Sokadik, tök unalmas politikai kommunikációs trükk. Lényegterelés. Ezen lehet csámcsogni, mig a rossz árstopp döntésről senki sem fog beszélni, vagy a korházak helyzetéről, vagy a virushelyzetről.
Mindig ezt csinálják, ti meg beveszitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!