Nem, hogy nem akarok, hanem nem tudok!
Azért köszi a segítségi jószándékot!
Márki Zay hozta szóba, mikor a véleményét ecsetelte az egészségügyről. Az indoklás annyi, hogy ami van az sz*r és ennél az is jobb, ha elvisszük az üzlet irányába az egészségügyet.
Ebből jött az, hogy a fidesz most azt reklámozza, hogy az ellenzéki összefogás vissza akarja hozni a vizitdíjat és privatizálni a kórházakat. Ez persze nem igaz, mert Márki Zay véleménye =/= ellenzéki összefogás álláspontja, de alapvetően Márki hozta a szokásos formáját, hogy külön utasként kommunikálja a saját elképzeléseit/hülyeségeit és utána az özönvíz.
Én évente 2x megyek dokihoz, nekem annyira jó volt akkor, hogy nem kellett órákat sorban állni a vidéki rendelőkben, csakazért, mert jóskamamának nem volt jobb dolga és a rendelőben töltötte el szabadidejének nagy részét.
Én személy szerint messze mellette voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!