Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Honnan/hogyan terjedt el az a...

Honnan/hogyan terjedt el az a teória, hogy Kocsis Máté meleg?

Figyelt kérdés

Mert amúgy egy nagyon vonzó felesége van és asszem gyereke is.

[link]

2022. jan. 13. 21:35
 1/8 anonim ***** válasza:
76%

Szájer jóskának is volt, még a melegellenes törvényt is ő írta át, oszt nézd meg hol végezte?

Egy ereszcsatornán kúszott alá, sietősen, beporcukrozva.

2022. jan. 13. 21:37
 2/8 anonim ***** válasza:
83%

Mondjuk Szájernek is van családja. :-)

Egyébként ez valószínűleg csak alaptalan mendemonda.

2022. jan. 13. 21:38
 3/8 anonim ***** válasza:
52%
Mert ezektől minden kitelik.
2022. jan. 13. 21:40
 4/8 anonim ***** válasza:
30%
Mindenki meleg! Ennyi. De megkerdezheti valaki holnap is.
2022. jan. 13. 21:44
 5/8 anonim ***** válasza:
91%
Miert fontos, hogy melyik politikus meleg vagy nem meleg? Vannak akik a meleg politikusokra indulnak be? :) Vagy mi ez?
2022. jan. 13. 22:09
 6/8 anonim ***** válasza:
77%

1-2-nek:

Szájer feleségét (Handó Tünde) és Kocsis Máté feleségét ne hasonlítsátok egymáshoz!

Handó Tünde úgy néz ki, hogy ha egy lakatlan szigetre kerülnék vele kettesben, alighanem inkább a nősténymajmot választanám. :-) Amikor Szájer lebukott, nekem rögtön összeállt a kép, hogy egy ilyen ronda nővel csak egy homokos pasi marad együtt.

Kocsis Máté felesége pedig valóban egy kifejezetten vonzó nő.

Kérdezőnek!

Ungár Klára leszbikus SzDSz-es politikus vádolta meg ezzel Kocsis Mátét. Kocsis Máté beperelte. Ungár semmilyen információt nem tudott mondani, ami akár csak alátámasztotta volna ezt az állítást. Kocsis megnyerte a pert. Érdekességképpen mondom, hogy Kocsis Mátét felesége elkísérte a tárgyalásokra.

2022. jan. 13. 22:41
 7/8 anonim válasza:

Elég gyanús, hogy Kocsis Máté valóban az. Csak ő az öngyűlölő fajta, aki nem meri bevallani magának sem, ezért homofóbiával kompenzál. Mivel az imázsába nem férbe bele, hogy homoszexuális, ezért kellet egy feleség, és kétoldalas esküvői beszámoló a kerületi újságba. És vannak nők, akik pénzért mindenre képesek. Ezt hívják levendula házasságnak.

Nekem Novák Előd és Dúró Dóra is gyanús.

2022. márc. 17. 16:48
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem volt semmilyen melegellenes törvény, amit Szájer ìrt

Azt én sem tudom, hogy Kocsis Mátéròl miért terjesztik

2022. márc. 23. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!