Honnan/hogyan terjedt el az a teória, hogy Kocsis Máté meleg?
Szájer jóskának is volt, még a melegellenes törvényt is ő írta át, oszt nézd meg hol végezte?
Egy ereszcsatornán kúszott alá, sietősen, beporcukrozva.
Mondjuk Szájernek is van családja. :-)
Egyébként ez valószínűleg csak alaptalan mendemonda.
1-2-nek:
Szájer feleségét (Handó Tünde) és Kocsis Máté feleségét ne hasonlítsátok egymáshoz!
Handó Tünde úgy néz ki, hogy ha egy lakatlan szigetre kerülnék vele kettesben, alighanem inkább a nősténymajmot választanám. :-) Amikor Szájer lebukott, nekem rögtön összeállt a kép, hogy egy ilyen ronda nővel csak egy homokos pasi marad együtt.
Kocsis Máté felesége pedig valóban egy kifejezetten vonzó nő.
Kérdezőnek!
Ungár Klára leszbikus SzDSz-es politikus vádolta meg ezzel Kocsis Mátét. Kocsis Máté beperelte. Ungár semmilyen információt nem tudott mondani, ami akár csak alátámasztotta volna ezt az állítást. Kocsis megnyerte a pert. Érdekességképpen mondom, hogy Kocsis Mátét felesége elkísérte a tárgyalásokra.
Elég gyanús, hogy Kocsis Máté valóban az. Csak ő az öngyűlölő fajta, aki nem meri bevallani magának sem, ezért homofóbiával kompenzál. Mivel az imázsába nem férbe bele, hogy homoszexuális, ezért kellet egy feleség, és kétoldalas esküvői beszámoló a kerületi újságba. És vannak nők, akik pénzért mindenre képesek. Ezt hívják levendula házasságnak.
Nekem Novák Előd és Dúró Dóra is gyanús.
Nem volt semmilyen melegellenes törvény, amit Szájer ìrt
Azt én sem tudom, hogy Kocsis Mátéròl miért terjesztik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!