MZP arulózása elősegíti az ellenzéki összefogás győzelmét?
Figyelt kérdés
Makizaj szerint mindenki áruló,szó szerint mindenki.
Ezen mentalitás jót tesz az ellenzéki összefogásnak?
2022. jan. 13. 18:39
2/8 anonim válasza:
Ezek úgy nyírnák ki egymást, mint a rákosista időkben az elődeik, ha hatalomra kerülnének.
3/8 anonim válasza:
Ő kimondja amit gondol, nekem pont ilyenek miatt tetszik a fellépése.
4/8 anonim válasza:
MZP egy őszinte ember, az ellenzéket igenis ki kell gyomlálni, ha a Fidesz valamitől félti az ellenzéket, akkor az ellenzéknek épp arra van szüksége.
5/8 anonim válasza:
Igen, de ezzel persze magát akarja tisztára mosni, miközben a családjában már van most aki lop,korrupt. MZP a bestia
6/8 anonim válasza:
Én is így vagyok vele,mindig kimondja amit gondol.
Ez pont elég ahoz ,hogy idiótának nézzem az embert.
'politikus' létére legalább tudná,hogy mit beszél.
7/8 anonim válasza:
Attól hogy átlag ember szintjén beszél az miért baj? Neked orbán tetszik, aki egy gyáva kutya?
8/8 anonim válasza:
Az a meglepő,hogy az átlag ember szintje alatt van és ennek,ráadásul tapsoltok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!