Mit szóltok az új rendelethez, miszerint csak az számít oltottnak, aki felvette a harmadik oltást is?
És ha mondjuk, tojok a kártyámra (ami ápr 16-ig lenne érvényes) és 4 havonta elmegyek vérvételre és megnézetem az ellenanyagomat?
Nem értem, az oltottak miért mondják ránk, hogy szuribeszarik vagyunk...
Egyébként pedig várjuk meg a Közlönyt, hogy esetleg lesznek-e kiegészítő rendelkezések...
Ugyanis azt rettenetes bakinak tartom, hogy pl. az érvényes védettségiket nem futtatják ki legalább addig, amíg érvényességük eredetileg szólt.
Merthogy az eredeti protokoll szerint az ilyen nem is oltathatja magát, mert veszélyes.
17
Van komplex immunvizsgálat, csak borsos az ára!
De mindenképp megéri!
Nemtom feltűnt-e, de itt nem a magán, saját zsebből végezhető immunvizsgálatra gondoltam, hanem a kötelezőre, ami nincs. Csak az oltás kötelező. Szerinted ez a döntés az egészségről szól? Vagy pedig direkt nem akarod érteni, de akkor nem is vitázok, mert nincs értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!