Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ennyire lenézik az embereket...

Ennyire lenézik az embereket a Kormány tagjai?

Figyelt kérdés

Fixálták a csirkefarhát árát, ami most a Tescoban 229/KG.

Ennyire lenézik az embereket?

Azért ez elég durva, én ellenzéki szavazóként fixen nem tudnám lenyelni MZP-től.

De gondolom a fideszeseket nem zavarja, ez a szintű lenézés :)

2022. jan. 13. 15:48
1 2
 11/14 Magyarország jobban teljesít ***** válasza:
0%
Kérdező, nem látod fától az erdőt. Az ember spóroljon mindennel, amivel csak tud. Éppen ezzel. Ez a gazdagság titka. Orbán Viktor fenomenális jóindulatának köszönheted, hogy olcsóbban vásárolhatsz majd. És te mit csinálsz? szidod őt. Kis taknyos hülye gyerek.
2022. jan. 13. 16:39
 12/14 anonim ***** válasza:
21%
Ne vegyél, én sem szoktam, de biztos van aki örül neki. Ennyi.
2022. jan. 13. 16:48
 13/14 anonim ***** válasza:
#8 az idei és a tavai költségvetési hiány együtt 10000 mrd. azt ki fogja kifizetni és mikor? az adóvisszatérítés kb 500-600 mrd lesz. ezt ki fogja kifizetni? szerinted mi lesz az árakkal ha hirtelen ekkora pénzmennyiség jelenik meg a piacon? kb az orrotokig láttok. hogy mit okoz, miből, az már nem érdekel.
2022. jan. 14. 06:02
 14/14 anonim ***** válasza:
#11 jaja, főleg úgy, hogy másokkal fizetetti ki. és még te hülyegyerekezel
2022. jan. 14. 06:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!