Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzék hogyhogy nem...

Az ellenzék hogyhogy nem tudott december 15. óta (csaknem 1 hónap alatt) 200 ezer aláírást összegyűjteni?

Figyelt kérdés

December 15-én már náluk voltak az ívek, kezdhették a gyűjtést.

Karácsony és újév miatt mondjuk vonjunk le egy hetet, hiszen úgy korrekt.

Akkor is ott van 3 hét + az a tény, hogy 6 párt dolgozhat össze a saját adatbázisaikból, embereikkel.

Hogyhogy nem tudják gyorsabban gyűjteni az aláírásokat?

2022. jan. 13. 11:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
31%

Egyrészt az ünnepek miatt. Erre számolj másfél hetet, mert kb. december 22-23-tól január 1-2-ig alig volt ember az utcán, aki volt, az is sietett valahova. Én is gyűjtöttem az aláírásokat, többször is, és ebben az időszakban már annak is örültünk, ha 8 óra alatt 30-40 aláírás összejött!

A másik, hogy ennek a két ügynek valóban nem túl nagy a támogatottsága, az ellenzék körében sem. A Fudan egyetem ittléte vagy nem ittléte keveseket hat meg, az álláskeresési járadék már kicsit több embert érint, de közel sem tartozik az sem a legfontosabb ügyek közé.

A Fidesz azért tud gyorsan aláírásokat gyűjteni, mert míg nálunk lelkes aktivisták gyűjtik az aláírásokat kinn az utcán, addig Fideszéknél fizetett emberkék másolják adatbázisból (és hamisítják oda az aláírásokat) a neveket, az ország több pontján is.

2022. jan. 13. 12:08
 12/15 anonim ***** válasza:
12%

#11 Balázska, ez nagyon szánalmas volt.

Sírok a röhögéstől, hogy már ennyire kétségbe vagy esve a helyzetetek miatt és ilyen hülyeségekkel is bepróbálkozol.

2022. jan. 13. 17:25
 13/15 anonim ***** válasza:
45%

Mi bajod van? Ez az igazság.

2022. jan. 13. 19:26
 14/15 anonim ***** válasza:
23%
#13 Nem Balázska, ez még kamu szövegnek is nagyon gyenge.
2022. jan. 13. 20:53
 15/15 anonim ***** válasza:
majd a börtönben legyél okos #14
2022. jan. 14. 05:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!