Mi lenne ha Orbán Viktor ezt kiprobálná?
Most néztem meg az Oduszeuszt. Itaka királya. sok év után hazatért a szigetére. Bement egy paraszt viskojába, beleevett a kajájába s közölte: az én sajtom!
Nos, jön haza Orbán Viktor Putyintol, átlépi az ukrán határt, az első falu pl. Penészlek, bemegy egy parasztházba, kinyitja a paraszt hutöjét, beleeszik a tesco trapista sajtba, s közli: - Az én sajtom!
ov mondta vala:
ez az én sajtom, mert holnapután lejár a minőségmegőrzési ideje
A kérdést értem, de az adható válaszok annyira nem stimmelnek. Igen, mint hagynám és nem, mint elküldeném a máshova?
Ha jönne a Viktor és beleakarna enni a sajtomba be sem jutna a házba, mert a kutyák széttépik. Én meg azét fel nem kelek, hogy beinvitáljam.
Engem úgy neveltek, hogy más kamrájába, hűtőjébe nem megyünk be, nem nyúlunk be. (Meg a konyhában nem fésülködünk, meg van még pár hasonló szabály)
Szóval én eltörném a kezét és bugrisnak, suttyónak, vagy tahónak szólítanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!