Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnátok az ingyenes...

Támogatnátok az ingyenes tesztelést?

Figyelt kérdés

2022. jan. 12. 19:40
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
41%
Nem, legyen vége a tesztjárványnak és fogadjuk már el hogy itt marad ez a vírus és tanuljunk meg együtt élni ezzel, ne lezáratni és hisztériázni
2022. jan. 12. 20:11
 12/25 anonim ***** válasza:
15%
#9 ja hogy ez egy olyan provokatív kérdés ahol van helytelen válasz?
2022. jan. 13. 09:30
 13/25 anonim ***** válasza:
16%
#9 egyébként hogy gondolod az ingyen tesztelést? A tesztet végzők, a tesztet gyártók, vagy a teszthez szükséges alapanyagot előállítók ne kapjanak fizetést?
2022. jan. 13. 09:32
 14/25 A kérdező kommentje:
13# Szerinted máshol hogy van? Az állam állja a tesztelés árát és mindenki megkapja azt ami jár neki. Kibeszélt arról, hogy itt valaki nem kapja meg a fizetségét?
2022. jan. 13. 10:08
 15/25 anonim ***** válasza:
0%
#14 az állam állja? Ezt hogy érted? A politikusok mondanak le a fizetésükről?
2022. jan. 13. 10:09
 16/25 A kérdező kommentje:
15# Igen, ők... Istenem, ha valaki ilyen h@lye azzal én nem tudok mit csinálni. Egyébként mi köze van ehhez a politikusok fizetéséhez?
2022. jan. 13. 10:16
 17/25 anonim ***** válasza:
0%
#16 nagyon egyszerű. Ha az állam magára válalja, ahogy te mondod, az azt jelenti hogy az adóbevételekből fizeti ki. Tehát azokból az összegekből, amiket mi és a cégek befizetnek. Tehát vagy mi kapunk kevesebb fizetést, vagy a cégek kevesebb profitot (azaz mi keveseb fizetést) vagy máshonnan lesz elvonva az az összeg, pl az kevesebb kátyú lesz kijavítva, más dolgok lesznek fizetősek az egészségügyben, stb. Tehát nem lesz ingyenes, ugyanúgy mi fogjuk kifizetni, pontosabban azok, akik kevesebbet tesztelnek, azoknak, akik sokat tesztelnek. Tehát mondjuk nekem kellene kifizetnem a te tesztedet, aki még a muszájt is muszálynak írja. :)
2022. jan. 13. 10:21
 18/25 A kérdező kommentje:
17# Köszönöm figyelmességedet! Figyelni fogok a muszáj szó helyes leírására. Pénz hidd el van annyi amennyit csak el tudsz képzelni, csak az a kérdés mire költik el. Én pl. stadion építés helyett jobban pártolnám az ingyenes tesztelést. Ja és ne hidd, hogy 18000 forintba kerül a tesztelés és csak 2000 a profit rajta. Körülbelül 5-8 ezer forintból meg van a teszt, a tesztelő bére, a hely fenntartási költsége, az adó stb. Szóval már itt lehetne spórolni, hogy 20000-nél alacsonyabban fixálják az árakat. Ez a vagdalkozás pedig, hogy te fizeted ki nekem a tesztet... Hát ez olyan, mint amikor mondja orbán, hogy neki és a fidesznek köszönhető a gazdasági növekedés. Te is és ő is elfelejtette, hogy van még 10 millió ember rajtad/rajta kívül...
2022. jan. 13. 10:34
 19/25 anonim ***** válasza:
24%
Teljesen mindegy. Épeszű ember nem megy el magától teszteltetni magát.
2022. jan. 13. 10:46
 20/25 anonim ***** válasza:
0%
#18 nyilván nem a stadionokra szánt összegeket csorbítják, meg, elvégre az a csókosok zsebéből szedné ki, gondolom ezzel egyetértünk. Viszont teljesen mindegy hogy én vagy másik 10 millió, ha a tesztelés ingyenes, akkor annak a mondjuk 5 millió embernek a tesztjét 10 millió ember állja, tehát én fizetem ki a tesztednek mondjuk a felét. De én nem akarom. Ezért volt a válaszom nem, nem pedig azért amit te mondasz. Szóval hadd döntsem már el, hogy egy kérdésre miért válaszolok úgy, ahogy válaszolok.
2022. jan. 13. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!